به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ «اسماعیل کوثری» در یادداشت «روزنامه جوان» نوشت:
۲۶۵ نماینده پارلمان اتحادیه اروپا روز دوشنبه به تبعیت از آمریکا، بیانیه مشترکی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امضاء کردند و خواستار قرار دادن نام این نهاد انقلابی در لیست سیاه این اتحادیه شدند. پیش از این نیز سناتورهای آمریکایی از طریق تصویب «طرح جامع تحریمهای ایران»، به بهانه برنامه موشکی، ناامن کردن منطقه و تهدید منافع آمریکا و متحدانش، سپاه پاسداران را ذیل این طرح، تحریم کرده و در فهرست گروههای به اصطلاح تروریستی قرار داده بودند!
کشورهای مرتجع عرب به سرکردگی عربستان به عنوان حلقه سوم این زنجیر، بارها از نفوذ ایران در منطقه و حضور مستشاری سپاه پاسداران در عراق و سوریه ابراز نگرانی کرده و مواضع خصمانهای اتخاذ نموده بودند. از سوی دیگر و همزمان با ضرب شست سپاه به تروریستهای داعش، زمزمههایی شوم در داخل، علیه این نهاد انقلابی شکل گرفت که البته امری مسبوق به سابقه است.
بدون تردید، یکی از اساسیترین سوالاتی که در برابر این صفبندی جبهه غربی – عربی با همراهی صهیونیستها مطرح میشود این است که هجمه به سپاه، چگونه قطعات جورچین در ضدیت نظام سلطه با نظام جمهوری اسلامی را کامل میکند؟
۱. پس از ناکامیهای پیاپی آمریکا در مواجهه با بحرانهای بینالمللی همچون عراق، سوریه، افغانستان، لبنان، فلسطین، سودان، سومالی، کره شمالی و به قدرت رسیدن چهرههای ضدآمریکایی در آمریکای لاتین که هیمنه این کشور را به عنوان قدرت برتر جهانی به چالش کشید، مقامات کاخ سفید به این جمعبندی رسیدند که از طریق زیر سؤال بردن ناتو و طرح ناکارآمدی این مجموعه و یا قرار دادن یک نهاد رسمی نظامی در لیست گروههای تروریستی اینگونه به متحدان و مردم جهان القاء کنند که این ما هستیم که تصمیم میگیریم چگونه از امنیت همپیمانانمان در اروپا دفاع کنیم، یا چه گروه و سازمانی را در لیست تروریستی و مخل منافع غربی قرار دهیم.
لذا اتحادیه اروپا که هویت آن در گرو حمایت و پدرخواندگی کاخ سفید تعریف میشود و نمیتواند بدون اجازه آمریکا تصمیمی اتخاذ کند، چندی پس از اقدام تحریمی کنگره علیه سپاه، خواستار درج این نهاد در لیست سیاه اتحادیه اروپا میگردد و به این ترتیب، سهم خود را از همراهی با هژمونی آمریکایی پرداخت کرد.
۲. کارکرد سپاه، طی عمر پربرکت انقلاب از توانمندی و قدرت آن در عرصههای مختلف نظامی، اقتصادی، فرهنگی، دفاعی و سیاسی حکایت دارد و فراتر از آن، بسیاری از منافع آمریکا و اروپا را در منطقه استراتژیک غرب آسیا با چالش اساسی روبهرو ساخته است. به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران، قدرتهای مطرح جهانی در غرب آسیا مقهور اقدامات جسورانه و تأثیرات قدرتمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شدهاند.
بازداشت تفنگداران متجاوز انگلیسی و آمریکایی در آبهای اروندرود و خلیج فارس، شکست ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ ۳۳ روزه، ناکارآمدی سیاستهای آمریکا در عراق و سوریه و تحمل تلفات و خسارات سنگین از سوی تروریستهای دستپرورده آنها نشان میدهد که در برابر توان مستشاری و عملیاتی – اطلاعاتی بالای سپاه پاسداران حرفی برای گفتن ندارند.بنابراین، طبیعی است که غرب درصدد اتخاذ تدابیری در جهت تغییر رفتار این نهاد انقلابی و قدرتمند باشد.
بهزعم آنها، تروریستی خواندن یک نهاد مردمی که ریشه در لایههای فکری و عقیدتی ملت ایران دارد، میتواند در تغییر رفتار و کنترل این نهاد ملی مؤثر باشد، در حالی که کشورهای غربی، عاملین آغاز دو جنگ جهانی، کشتار میلیونها انسان بیگناه و انجام تروریستیترین اقداماتی هستند که تاکنون بشر به خود دیده است.
همین کشورهای خونریز با فراموش کردن سابقه ننگین خود، اکنون ژست ضد تروریستی به خود گرفتهاند و مؤثرترین سازمانی که مانع از شیوع ویروس تروریسم در منطقه و حتی جهان شده را به اقدامات بیثباتکننده و تروریستی متهم میکنند!
۳. قدرت و صلابت سپاه پاسداران باعث شده جبهه غربی – عبری - عربی در طول سالهای اخیر به بهانههای مختلف تلاش کنند تحریمهای بینالمللی علیه این نهاد وضع کنند تا گستره نفوذش را کنترل کرده، میزان امنیت کشور و عملاً آستانه تحمل جامعه ایرانی را در برابر فشارهای بیرونی به حداقل ممکن برسانند.
در توطئهای که از بعد داخلی علیه سپاه طراحی شده، این هدف با اتکا به تحریمهای سنای آمریکا و اقدام اخیر پارلمان اروپا در دستور کار قرار گرفته که تشدید تحریمها و تمام مشکلاتی که مردم متحمل میشوند، بر عهده سپاه پاسداران نوشته شود تا بلکه به آرزوی خام خلع سلاح موشکی و تیز کردن دندان برای سلب آرامش و امنیت کشور برسند.
این ترفند زودتر از آنچه پیشبینی میشد نقش بر آب گردید و حمایت مثالزدنی آحاد ملت از سیلی غیورمردان سپاه به تروریستهای تکفیری نشان داد که این نهاد دینی، انقلابی و مردمی، ریشه در آحاد ملت ایران دارد و همه اقوام، مذاهب و گرایشها امنیت، اقتدار، افتخار و سربلندی خود را مرهون سبزپوشانی میدانند که فرزندان این ملت هستند.۴. امروز سپاه، مظهر عینی «استقلال» کشور است چراکه سلاحها و تجهیزات مورد نیاز خود را در نیروی زمینی، هوایی و دریایی، خود تولید میکند و ابداً نگاهی به بیگانگان ندارد.
بنابراین، تعجبی ندارد که سنگر استقلالطلبی و نماد عدم اعتماد به دشمنان، هدف نقشهها و توطئهها قرار گیرد اما جای تأسف است که برخی جریانهای سیاسی در پازل غرب حرکت کرده و همگام با دشمنان بیرونی، همان موضعی را آماج تهمتها قرار میدهند که دشمن میخواهد ! کوتاه سخن اینکه امنیت و اقتدار ملی ما در گروی استحکام نیروهای مسلح و به ویژه سپاه پاسداران است که سنگرهای خود را فراتر از مرزهای ایران در نقطه صفر مرزی دشمن بنا نهاده و آنان را زمینگیر کردهاند.
امروز، سپاه خار چشم دشمنان اسلام و ایران است و قدرت سبزپوشان بیادعا، فکر هرگونه تجاوزی را از کشور دور کرده است، بنابراین، باید گفت که مؤلفههایی نظیر «اقتدار» و «خودباوری» این سازمان راهبردی در حراست از کیان و آرمان انقلاب اسلامی است که دشمنان را عصبانی کرده و هر آنچه در توان دارند، برای زمینگیر کردن سپاه پاسداران بکار گرفتهاند اما تاریخ نشان داده و آینده نیز ثابت خواهد کرد که این تدبیر شوم، جز خیال و توهم نیست و هرگز عملی نخواهد شد.