توسعه ICT، محور اصلي حفظ زمين به عنوان سياره سبز است
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، مهندس رضا تقي پور امروز 15 اسفندماه در حاشيه مراسم کاشت نمادين نهال در روز درخت کاري اظهار داشت: در حال حاضر گازهاي غير مفيد و مخرب که توسط خودروها و برخي کارخانجات توليد ميشود، محيط زيست را تهديد ميکند.
وي با بيان اينکه حفظ سبزي محيط به عنوان يک ضرورت در همه جوامع مطرح ميشود، تصريح کرد: قطعاً حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات ميتواند نقش مهم و اساسي را در اين زمينه داشته باشد.
تقي پور افزود: به کمک اين حوزه ميتوان آلودگيهاي محيط زيست که عمده آن از سوي خودروها و برخي کارخانجات توليد ميشود را به ميزان قابل توجهي کاهش داد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات خاطرنشان کرد: يکي از رسالتهاي حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات، اداره موثر محيطها نظير محيط ترافيک و محيطهاي صنعتي است که از اين منظر، نقش بسيار مهم و موثري در حفظ محيط زيست و توسعه سبزي محيط دارد.
وي تأکيد کرد: يكي از موضوعاتي که در همه نشستها و مجامع از آن به عنوان يکي از راهکارهاي موثر حفظ زمين به عنوان سياره سبز نام برده ميشود، حوزه ICT است.
تقي پور با بيان اينکه دولت دهم به عنوان نخستين دولت الکترونيکي نام گرفته، گفت: يکي از محورهاي مورد نظر در اين حوزه، محور رفاه و سلامت الکترونيکي است که توجه به محيط زيست و جلوگيري از توسعه آلودگيها در آن مورد توجه قرار گرفته است./انتهاي پيام/