آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۶۸۰۵
برانکو در پاسخ به خبرگزاری دانشجو:

سال سختی در انتظار کریمی است/ امیدوارم به غیر از دیدار با پرسپولیس همیشه موفق باشد

سرمربی پرسپولیس گفت: علی کریمی قدم بزرگی برداشته است، او دانش غنی دارد، چون در باشگاه‌های زیادی در خارج از کشور حضور داشته است و حالا می‌خواهد این تجربه را به فوتبال ایران ارائه کند.

برانکو ایوانکویچ در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو، درباره رویارویی پرسپولیس با نفت تهران در سوپرجام فوتبال ایران و تقابلش با علی کریمی، اظهار داشت: اولا به علی کریمی تبریک می گویم؛ قطعا بازی جذابی برای دو تیم و هواداران خواهد بود. سال سختی در انتظار کریمی است که امیدوارم به غیر از بازی مقابل پرسپولیس در تمام دیدارها موفق باشد.


سرمربی پرسپولیس افزود:  علی کریمی قدم بزرگی برداشته است، او دانش غنی دارد، چون در باشگاه‌های زیادی در خارج از کشور حضور داشته است و حالا می‌خواهد این تجربه را به فوتبال ایران ارائه کند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار