کد خبر:۶۱۷۳۱۶

تولید صنعتی دریچه‌های آدم‌رو نانوکامپوزیتی توسط یک شرکت ایرانی

دریچه‌های آدم‌رو با مقاومت بالای حرارتی و شیمیایی توسط شرکت ایرانی توسعه هنر متین به طراحی و تولید صنعتی رسیده است.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دریچه‌های آدم‌رو یا دریچه‌های منهول یک نوع از اتصالات است که برای متصل کردن چند شبکه و خط راهرو به هم مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع اتصالات اکثراً در ساخت تونل‌های زیرزمینی مربوط به حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، حوزه‌ی مخابرات، حوزه‌ی صنایع زیرساخت و حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک به کار گرفته می‌شوند. شرکت توسعه‌ی هنر متین که از سال ۱۳۸۶ انواع مخازن و اتصالات کامپوزیتی را تولید می‌کند، موفق به تولید دریچه‌های منهول نانوکامپوزیتی با خواص شیمیایی، مکانیکی و حرارتی بهینه، شده است.


محمد حبیبی، مدیرعامل شرکت توسعه‌ هنر متین با اشاره به اهمیت بالای استحکام این دریچه‌ها، گفت: «در این محصول با اضافه کردن نانوذرات سیلیس به ساختار پلیمری این دریچه‌ها، مقاومت فشاری آن‌ها بهبود یافته است. همچنین استفاده از فناوری نانو موجب شد تا قیمت تمام‌شده‌ی محصول کاهش و سرعت پخت آن‌ها افزایش یابد.»


وی ادامه داد:‌ «دریچه‌های منهول نانوکامپوزیتی از دو لایه‌ی کامپوزیتی و الاستومری تشکیل شده است که لایه‌ی کامپوزیتی ضخامت بالاتری نسبت به لایه‌ی الاستومری دارد. این لایه‌ها به‌صورت هم‌زمان و به روش قالب‌گیری گرم در پرس‌های هیدرولیک ۱۲۰۰ تنی و در دمای ۱۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تولید می‌شوند. مسئله‌ی حائز اهمیت این است که استفاده از مواد نانویی جهت افزایش استحکام فشاری تنها با طراحی سیستم پخت ویژه و تحت شرایط خاص امکان‌پذیر است که ما موفق شدیم در طی آزمایش‌ها و ارزیابی‌های خود به این فرآیند دست یابیم. دریچه‌های تولید شده به روش مذکور علاوه بر برخورداری از خواص مکانیکی خوب، مقاومت حرارتی و شیمیایی بالایی را نیز داراست.»


شرکت توسعه هنر متین سالانه ۱۰۰۰۰ تن از این محصولات را به بازار عرضه می‌کند و در حال تولید آزمایشی دیگر محصولات نانویی نیز هست.


دریچه‌های منهول نانوکامپوزیتی با شماره‌ی ثبت اختراع ۶۷۵۸۷ در مرکز مالکیت صنعتی به ثبت رسیده و دارای گواهینامه‌ی ملی استاندارد است. همچنین این محصول در تاریخ ۹۶/۰۱/۲۳ موفق به اخذ گواهینامه‌ی نانومقیاس از ستاد ویژه‌ی توسعه‌ی فناوری نانو شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار