کد خبر:۶۱۷۹۲۰
معاون پژوهشی دانشگاه تهران:

پیشنهاد تعریف ردیف مستقل بودجه برای پژوهش/ با حذف جدول ۱۴ بودجه پژوهشی نیز رشد نداشت

معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: چالش‌هایی که پیش روی پژوهش وجود دارد، متفاوت است؛ اما مهمترین این چالش‌ها را می‌توان بودجه پژوهشی دانست. بودجه پژوهشی در کل کشور اندک است و بنا بود این بودجه براساس جدول ۱۴ افزایش پیدا کند؛ اما این جدول حذف شد و همچنان بودجه پژوهشی ۴۷ صدم درصد است.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رحیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه تهران در هفتمین جلسه معاونین پژوهشی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی منطقه یک کشور که در باغ نگارستان دانشگاه تهران در حال برگزاری است، گفت: چالش هایی که پیش روی پژوهش وجود دارد، متفاوت است؛ ولی مهمترین این چالش ها را می توان بودجه پژوهشی دانست. بودجه پژوهشی در کل کشور اندک است و بنا بود این بودجه براساس جدول 14 افزایش پیدا کند ولی این جدول حذف شد و همچنان بودجه پژوهشی 47 صدم درصد است.

 

وی افزود: این مقدار رشد کمی پیدا کرده در حالی که 70 درصد پژوهشگران کشور در مجموعه آموزش عالی هستند؛ ولی سهم آموزش عالی از بودجه 30 درصد است باید سعی کنیم 16 درصد اعتبارات عمومی دانشگاه ها به پژوهش اختصاص پیدا کند.

 

رحیمیان ادامه داد: چون برخی از دانشگاه ها بودجه خود را صرف اعتبارات پرسنلی می کنند؛ لذا این بودجه اندک پژوهش جوابگو نخواهد بود بیست دانشگاه در منطقه یک قرار دارند که پنج دانشگاه از این تعداد نتوانستند تا 15 درصد اعتبارات پژوهشی را اختصاص بدهند.

 

وی ادامه داد: پیشنهاد ما این است که ردیف مستقلی برای پژوهش تعریف شود و در برخی از دانشگاه ها اختیار هزینه اعتبارات پژوهش بر عهده معاون پژوهشی می باشد.

 

معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: هم در قانون بودجه 96 و هم در برنامه ششم توسعه به این موضوع تاکید شده که فرصت هایی در اختیار پژوهشگران قرار داده شود که امیدواریم از این فرصت نهایت استفاده بشود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید نسبت به گذشته بازبینی انجام شود که تقسیم بندی منطقه ای ادامه پیدا کند یا خیر همچنین باید بین دانشگاه ها و پژوهشگاه ها تعامل بیشتری ایجاد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار