اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدی، معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت در خصوص اقدامات این دانشگاه در حوزه پژوهش توضیح داد: تدوین برنامه راهبردی دانشگاه، بازنگری آئین نامه اعتبار پژوهشی، تدوین آئین نامه حمایت از پژوهشگران، پیاده سازی شبکه آزمایشگاهی دانشگاه از جمله اقداماتی است که در حوزه پژوهشی در این دانشگاه صورت گرفته است.
وی افزود: بازنگری دستورالعمل انتخاب اساتید، تسهیل فرآیند اعزام به ماموریت، فعال سازی هر چه بیشتر اعضای هیئت علمی از دیگر فعالیت های ماست.
معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت در پایان خاطرنشان کرد: پیاده سازی نظام اچ اف دی و تشکیل کمیته و تدوین آئین نامه فعالیت های برجسته با رویکرد بین المللی از دیگر برنامه های این دانشگاه می باشد.
در ادامه احسانیان، معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر با اشاره به موضوع هدفمند کردن پایان نامه های تحصیلات تکمیلی سخنان خود را آغاز کرد و گفت: از جمله اهداف این کار گسترش کمی و کیفی پژوهش می باشد که تخصیص اعتبار مالی از موانع آن است پیشنهادی که در این خصوص مطرح می شود اصلاح قوانین و تامین آئین نامه ها، تخصیص بودجه مورد نیاز، بررسی کیفی و پرداخت هزینه ها می باشد.
وی افزود: واقعیت مهم این است که خیلی از صنایع مهم ما در 60 درصد موارد یا مشکل خاصی ندارد و یا مشکل آنها از طریق استفاده از یک مهندس نیز قابل حل است.
وی ادامه داد: بیشترین جای درآمدزایی اصلی برای اعضای هیئت علمی از آموزش است که می توان گفت 70 درصد درآمد خود را از این طریق به دست می آورند؛ اما باید پرسید آیا واقعا هیئت های علمی دانشگاه ها توانایی کار در صنعت را دارند.
معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر ادامه داد: ما گاهی به آموزش ضربه می زنیم و می گوییم باید از تولید مقاله به محصول برسیم؛ ولی این کار زمینه های لازم را می خواهد هیئت علمی ما صرفا توانایی انجام تحقیق را دارد و در صنعت زیاد تجربه ندارد بهتر است انتظارات را معقول کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از اهداف این دانشگاه این است که نیازهای اولیه را برای صنعت تامین کند که البته مشکلاتی پیش روی این کار می باشد.