کد خبر:۶۱۸۶۴۱

تمرین دوشنبه تیم ملی والیبال با حضور اصحاب رسانه

تمرین نوبت عصر روز دوشنبه ۱۹ تیرماه تیم ملی والیبال مردان با حضور اصحاب رسانه برگزار می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی والیبال ایران در ادامه رویدادهای سال 2017، خود را برای مسابقات انتخابی جهان در قاره آسیا آماده می‌کند.


تمرینات تیم ملی والیبال ایران از روز شنبه در فدراسیون والیبال آغاز شده است و بر اساس هماهنگی‌های بعمل آمده، امکان حضور اصحاب رسانه در تمرین نوبت عصر روز دوشنبه 19 تیرماه از ساعت 17 تا 19 مهیا شده است.


سعید معروف، سید محمد موسوی، عادل غلامی، فرهاد قائمی و میلاد عبادی‌پور فرهاد سال‌افزون، محمدطاهر وادی، امیر غفور، رضا قرا، محمد جواد معنوی‌نژاد، فرهاد نظری‌افشار، مجتبی میرزاجانپور، مسعود غلامي، سامان فائزی، مهدی مرندی و مصطفی حیدری در تمرین روز دوشنبه حاضر خواهند بود.


مرحله نهایی مسابقات والیبال انتخابی جهان در قاره آسیا در دو گروه برگزار می‌شود که گروه (A) به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و گروه (B) به میزبانی استرالیا رقابت‌های خود را پیگیری خواهند کرد.


رقابت‌های گروه A در اردبیل از 19 تا 23 مردادماه سال 96 با حضور تیم‌های ایران، چین، کره‌جنوبی، قطر و قزاقستان پیگیری خواهد شد که تیم‌های اول و دوم سهمیه حضور در رقابت‌های جهانی را به دست می‌آورند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار