افزايش خشونت عليه زنان در اروپا
به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، جامعه اروپا عليرغم تمام پيشرفتهاي مادي که داشته است، قادر به محافظت از زنان در برابر آسيب هاي اجتماعي نيست و شمار زناني که در يک خانواده اروپايي مورد خشونت هاي جسمي و رواني قرار ميگيرند، به حد نگران کنندهاي رسيده است، به گونه اي که طبق گزارش جامعه اروپا، عليرغم وضع قوانين سختگيرانه خانوادگي، خشونت عليه زنان در تمام سطوح جامعه اروپا رو به افزايش است.
در آخرين گزارش جامعه اروپا آمده است: بين 12 تا 15 درصد دختران بالاي 16 سال از خشونتهاي اعمال شده عليه آنها در خانواده خود رنج ميبرند.
بر اساس اين گزارش، در انگلستان تقريباً در هر دقيقه زنان با پليس تماس گرفته و اعلام ميکنند که به خاطر اعمال خشونت عليه آنان در خانواده، در معرض خطر قرار دارند.
همچنين در هر هفته 2 زن در انگلستان و ولز به خاطر اعمال خشونت نامزدهاي قبلي و يا فعلي خود عليه آنها کشته مي شوند و اين آمار تنها محدود به کشور انگلستان نيست و زنان ساير کشورهاي اروپايي نيز به نوعي با خشونت هاي خانوادگي دست به گريبان هستند.
لازم به ذكر است، سال گذشته، فدراسيون حمايت از زنان اعلام کرد: از 108 هزار زن و 39 هزار کودک که در خانواده هاي خود مورد سوء استفاده هاي جسمي و جنسي قرار ميگرفتند، حمايت کرده است.
گفتني است، اين سازمان همچنين يک خط تلفن اضطراري قرار داده است که تنها در سال 2009 از اين خط 150 هزار نفر تقاضاي درخواست کمک داشتهاند./انتهاي پيام/