news620063 :Array
(
[content] => Array
(
[id] => 620063
[rutitr] => روحانی در جشنواره «عمران سلامت»:
[title] => آنها که با موشک تروریستها را هدف قرار دادند فداکاری کردند؛ اما موشک را چه کسی درست کرد؟ / دولت و وزارت دفاع سازنده موشک بودند
[stitle] =>
[title2] =>
[subtitle] => رییس جمهور کشورمان گفت: برخی از تصمیمات در چارچوب زمانی که پیش بینی میکردیم عملی شد و برخی دیگر با تاخیر، اما موردی نبود که نتوانیم از پیچ و خمها عبور نکنیم.
[body] => به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،
حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهور کشورمان در جشنواره «عمران سلامت» اظهار کرد: از آغاز دولت یازدهم با توجه به همه سختیها و مشکلاتی که در آغاز دولت از جمله شرایط سخت اقتصادی، رکود تورمی، تحریم و وضع محیط زیست و نگرانی هایی که با آن مواجه بودیم، در شش ماهه دوم سال ۹۲ تقریبا موفق شدیم برای مسایل مهم کشور تصمیم گیری کنیم.
روحانی افزود: برخی از آن تصمیمات در چارچوب زمانی که پیش بینی میکردیم عملی شد و برخی دیگر با تاخیر، اما موردی نبود که نتوانیم از پیچ و خمها عبور کنیم.
وی ادامه داد: اولین مساله که باید حل میشد، تحریم بود. برخی در مقام شعار شاید حرف هایی بزنند، اما عاملی که برای تجهیزات پزشکی و داروهای ما با آن مواجه بود، فشار تحریم خارجی بر کشور بود که بی رحمانه بر ملت ایران وضع شده بود.
روحانی تصریح کرد: این فشار علی رغم آنچه دنیای غرب ادعا میکرد فشار بر دولت نبود فشار بر زندگی مردم بود. وقتی نفت ما تحریم میشود و درامد کشور کم میشود یعنی روی کلیه خدمات دولت تاثیر میگذارد.
رئیس جمهور ادامه داد: در همه خدمات دولت از چه منبعی استفاده میشود یا منبع مالیات است یا منبع نفت؛ وقتی نفت نیست و در عین حال رشد اقتصادی نیست، گرفتن مالیات هم بسیار سخت و گاهی ناممکن میشود. تصمیم ما بر این شد که ظرف مدت یکسال مذاکره تحریم را حل کنیم. خیلی حرفها زده میشد من به این راه کاملا اطمینان داشتم و میدانستم که در این مسیر میتوانیم موفق شویم.
وی افزود: البته ما کمتر از ۱۰۰ روز به توافق موقت دست یافتیم و برای توافق دائم هم پیش بینی یکسال کرده بودیم؛ این کار امکانپذیر بود، اما به هر حال پیچ و خمها و مشکلاتی به وجود آمد که این زمان طولانیتر شد.
روحانی تصریح کرد: ملت ایران با قدرت و وحدت و همچنین پشتیبانی خود از دیپلماتها نشان داد که در برابر نقشه قدرتهای بزرگ جهانی، قدرت پیروزی دارد. در هر صحنهای اگر میخواهیم پیروز شویم، به حضور و موافقت مردم، هدایتهای رهبری و همچنین به فداکاری کارگزاران نیاز داریم. اگر بنا بود که با چهار تا فحش و شعار وزیر خارجه ما از میدان خارج شود، برجامی تحقق پیدا نمیکرد. بعضیها در سایت و روزنامه شان و همچنین در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن در خیابانهای تهران به وزیر خارجه ما توهین کردند. آدم که نباید با شعار یک عدهای از میدان خدمت خارج شود.
روحانی گفت: امام گفته بود، انسانی که میخواهد در جامعه خدمت بزرگی انجام دهد باید خود را برای فحش خوردن آماده کند اگر کار کسی مهم نباشد، برای چه باید فحشش بدهند.
وی ادامه داد: فحش دادنها و اهانتها از سوی عدهای معدود و محدود به خاطر تلاش و کوشش مثمر ثمر برای کشور است. شما فکر میکنید اگر کسی بخواهد در این کشور تحول ایجاد کند، آمریکایی ها، اسرائیلیها و برخی کشورهای معاند منطقهای وی را آرام میگذارند؟ ما باید خود را برای همه سختیها آماده کنیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: هدف برای ما کشور و ملت ایران و منافع ملی و نظام جمهوری اسلامی است. در منطقه و خارج از آن باید دست به دست همدیگر بدهیم؛ نباید در برابر عدهای قلیل که بلندگوهای بزرگ را متاسفانه به ناحق در اختیار دارند، بترسیم. حالا جوری شده که بلندگو دست آنها افتاده است، اما ما نباید از بلندگو بترسیم. ما ملتی بزرگ و ایثارگر هستیم که نه تنها در برابر مشکلات روی پای خود ایستاده ایم بلکه به ملتهای منطقه نیز کمک کردیم.
روحانی گفت: ما در سختترین شرایط اقتصادی دولت، به ملت عراق کمک کردیم؛ وقتی ما از کمک به ملت عراق صحبت میکنیم، برخی فکر میکنند که فقط فداکاری جانی است، عدهای با جان، فداکاری میکنند و باید قدردانی کنیم، اما حقوق و سلاح اینها را چه کسی تامین میکند؟ تمام سلاح هایی که عراق برای مبارزه با داعش نیاز داشت را چه کسی پول آن را در شرایط تحریم تامین کرد؟ پول نیازمندیهای مردم سوریه را چه کسی تامین کرد؟
وی ادامه داد: ما میشنویم که موشکی از خاک کشورمان حرکت کرد و مرکزی از مراکز تروریستها را هدف قرار داد؛ این درست است که افرادی با فداکاری این موشک را پرتاب کردند، اما چه کسی این موشک را تهیه کرد؟ سازنده این موشک دولت و وزارت دفاع است؛ بخش اقتصادی کشور است که این موشک را تامین میکند.
روحانی تاکید کرد: کار بزرگی در دولت یازدهم رخ داد. یک بار وزیر دفاع ما اعلام کرد که سلاحهای راهبردی که در دولت یازدهم ساخته شده ۸۰ درصد کل سلاح هایی است که در دولتهای قبل ساخته شده بود. این کار بزرگی است، اما ما در برخی بخشها نیاز نمیبینیم که به مردم توضیح دهیم.
رئیس جمهور گفت: یکی از قدم هایی که در ماههای اولیه دولت یازدهم تصمیم گرفتیم، مسائل مهم بهداشتی و زیست محیطی بود. این بحث درمان که از آن صحبت میکنیم ابتدا بحث بهداشت است؛ یعنی نباید اجازه دهیم که مردم بیمار شوند حالا اگر کسی بیمار شد باید به سراغ درمان او برویم. اولین برنامه ریزی باید این باشد که چگونه بیماران را کاهش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: این مسئله هم به جسم و هم به روح مردم مربوط میشود و تنها وزارت بهداشت نیست که مسئولیت جسم و روح مردم را به دوش دارد. بسیاری از ارگانها و دستگاهها از جمله سازمان استاندارد، وزارت صنعت و وزارت کشاورزی و... مسئولیت دارند. در بخش بهداشت باید تلاش کنیم که مردم ما سالم بمانند، چون به قول علما اصل بر سلامت است، اصل بر این است انسانی که سالم متولد شده سالم ادامه حیات دهد.
روحانی درباره دریاچه ارومیه گفت: اگر در دولت یازدهم برای دریاچه ارومیه قدم برنداشته بودیم، این دریاچه بیش از یکسال پیش به طور کامل خشک شده بود؛ اگر این دوهزار میلیاردتومانی که برای این دریاچه خرج کرده بودیم، خرج نمیکردیم و آب سدها را به روی دریاچه باز نمیکردیم و کشاورزی را در منطقه کاهش نمیدادیم و در عین حال به آن کشاورز سوبسیت نمیدادیم، هر طوفانی که در منطقه رخ میداد، تبدیل به طوفان نمک میشد.
رئیس جمهور اضافه کرد: بحث آذربایجان شرقی و غربی و قزوین و زنجان نبود؛ ۱۴ میلیون نفر از مردم منطقه غرب کشور تحت تاثیر طوفانهای نمک این دریاچه خشک شده قرار میگرفتند و همه محصولات کشاورزی از بین میرفت. مردم آن منطقه مجبور به مهاجرت میشدند؛ ما چطور میتوانستیم مردم آن منطقه را اداره و درمان کنیم؟ و چطور میتوانستیم موادغذایی را تامین کنیم؟ برخی به من میگفتند شما چرا صرفا به دریاچه ارومیه توجه میکنید، ما دریاچههای دیگر هم داریم که خشک شده است. درست است؛ ما برای دریاچههای دیگر از جمله هامون و هورالعظیم باید تلاش کنیم.
وی افزود: برای هامون و هورالعظیم تلاش هایی انجام شده است. امروز ۸۰ درصد از سطح هورالعظیم آب دارد، اما در عین حال مساله دریاچه ارومیه به یک فاجعه ملی منجر میشد. یکی از تصمیماتی که دولت در زمستان سال ۹۲ اتخاذ کرد، طرح تحول نظام سلامت بود و در اوایل سال ۹۳ اجرایی و عملیاتی شد. این طرح در شرایطی که در آن قرار داشتیم، ما در سال ۹۳ به محض آنکه آمدیم اندکی تنفس و شرایط کشور را روبه راه کنیم با کاهش بی سابقه قیمت نفت مواجه شدیم، هنوز هم تحت فشار قرار داریم. امروز که از بهبودی وضع نفت سخن میگوییم قیمت نفت ۴۲ یا ۴۳ دلار شده است. یعنی قیمت نفت به یک سوم قیمت قبلی آن رسیده است. همه کشورها از جمله عربستان که متکی به نفت بودند امروز دچار مشکل شده اند.
رئیس جمهور اظهار کرد: ما در شرایط سخت تحریم در دولت یازدهم ۴۰ میلیارد دلار به صندوق ذخیره پول ریختیم، این از عجایب تاریخ ایران است. ما صندوق درست کرده بودیم که در روزهای سختی سراغش برویم و در روزهایی که قیمت نفت بالاست پول در آنجا بریزیم و در شرایط سختی از آنجا پول برداریم. ما در شرایط سختی مجبور شدیم پول به صندوق واریز کنیم. ما بیش از دولتهای قبلی به صندوق ذخیره پول واریز کردیم و در عین حال توانستیم تورم را هم مهار کنیم و به رشد اقتصادی برسیم. رشد اقتصادی سال ۹۵ فوق العاده بود، طبق آمار مرکز آمار رشد اقتصادی به ۸. ۳ و طبق نظر بانک مرکزی به ۱۲. ۵ رسیده است.
news620143 :Array
(
[content] => Array
(
[id] => 620143
[rutitr] => با موضوع مقابله با کار کودک؛
[title] => پایگاه مشاوره آسیبهای اجتماعی در متروی تهران برگزار میشود
[stitle] => پایگاه مشاوره آسیبهای اجتماعی در متروی تهران برگزار میشود
[title2] =>
[subtitle] => پایگاه مشاوره آسیبهای اجتماعی با موضوع مقابله با کار کودک در هفت ایستگاه منتخب متروی تهران برپا شد.
[body] =>
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین المللل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه، به مناسبت هفته مقابله با کار کودک، در ایستگاههای تجریش، امام خمینی (ره)، پایانه جنوب، دروازه دولت، صادقیه، میدان حضرت، ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و عبدل آباد پایگاه مشاوره و اطلاع رسانی برگزار شده است.
معاونت فرهنگی اجتماعی شرکت بهره برداری مترو تهران با همکاری ومشارکت سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران وسازمانهای مردم نهاد فعال (رویش نهال جوان، طراوت مانا، هجرت، بنیاد پیشگیری دنیای آینده، کنشگران توسعه پارس، متکا، شکوفایی استعدادهای کودکان، ایلیا، مهرانه قلب سفید، جمعیت حمایت از بهبود یافتگان، کلینیک مددکاری اجتماعی امین) اقدام به برپایی غرفه و استقرار پایگاههای مشاوره آسیبهای اجتماعی در حوزه پیشگیری از کار کودک جهت انجام مشاوره، اطلاع رسانی و توزیع بروشور و گروههای نمایشی و... کرده است.
غرفههای برپا شده تا ۲۱ تیرماه قصد دارند تا شهروندان را با آسیبها کار کودکان آشنا کنند؛ آسیبی که میتواند از لحاظ اجتماعی، تجارب دردناکی نظیر تحقیر و توهین به کودک را به همراه داشته باشد و منجر به اجتماعگریزی، از خود بیگانگی، بازماندگی از تحصیل، عدم کسب مهارت، نابودی کودکی، بزرگ شدن زود هنگام و... شود.