آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۰۵۵۷

قطری‌ها حریف عربستانیِ پرسپولیس را نقره داغ کردند

تیم فوتبال لخویای قطر در آخرین لحظات از توافق نهایی یوسف المساکنی با الاهلی عربستان از این اتفاق جلوگیری کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال الاهلی عربستان در صدد بود برای حضور قدرتمند در رقابت ها‌ی لیگ قهرمانان آسیا و لیگ آینده فوتبال عربستان، یوسف المساکنی ستاره تونسی تیم فوتبال لخویا را به خدمت بگیرد و با وجود توافق نهایی مسئولان باشگاه الاهلی عربستان با این بازیکن در نهایت مسئولان لخویا با این انتقال موافقت نکردند.

این در حالی است که تنش سیاسی بین ۲ کشور قطر و عربستان به اوج خود رسیده است و باشگاه‌های فوتبال این ۲ کشور نیز در راستای تنش‌های سیاسی به مشکلات متعددی برخورده اند.

به این ترتیب حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا در خرید یوسف المساکنی موفق نبود و باید به دنبال جذب بازیکن دیگری باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار