وی تاکید کرد که در این خصوص با آقای ظریف وزیر امور خارجه صحبت کرده ام و بعید می دانیم که تحریم ها اثری در حوزه بهداشت و درمان داشته باشد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه به شخصه نگران حوزه سلامت نیستم، بیان داشت: این تحریم ها در تامین داروهای مورد نیاز نیز بی اثر است.
وی در عین حال در خصوص تاثیر بلند مدت این تحریم ها تاکید کرد که اینکه غیر مستقیم اثر بگذارد یا نه باید زمان سپری شود تا مشخص گردد.
قاضی زاده هاشمی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت رسیدگی به مشکلات بهداشتی آب روستاها با توجه به کم آبی در برخی مناطق تصریح کرد: در صورتی که نسبت به استانداردهای ملی تعریف شده مشکل و مغایرتی مشاهده شود، همکاران ما صادقانه اعلام می کنند.
نظارت جدی وزارت بهداشت بر وضعیت آب آشامیدنی
وی تاکید کرد: در این راستا نظارت دقیقی اعمال می شود و ارزیابی بهداشت آب آشامیدنی و حتی تانکرهای آب رسانی بر اساس استانداردهای بین المللی است و در خصوص استانداردها هیچ تردیدی وجود ندارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وزارت بهداشت خود را ایمن مردم می داند و با جدیت بر وضعیت آب آشامیدنی نظارت دارد، افزود: از سویی وزارت نیرو نیز آزمایشگاه مجهز داشته و در این خصوص جدی است.
وی تاکید کرد: اینکه در برخی مناطق کمبود آب داریم و ضروری است این کمبود رفع شود، از اهداف کلی نظام است و از مجموعه اعتبارات وزارت نیرو بخشی نیز به استان اردبیل اختصاص یافته تا نسبت به رفع مشکلات آبی هزینه شود.
اردبیل تا سال ۱۴۰۴ نیازمند ۸۰۰ تخت بیمارستانی است
قاضی زاده هاشمی در خصوص تصمیم این وزارت خانه برای احداث بیمارستان هزار تختخوابی در اردبیل ادامه داد: این موضوع در حد یک طرح مطرح شده و فعلا نمی توان وعده عملی داد تا در صورت عدم تحقق مردم از مسئولان مایوس نشوند.
وی تاکید کرد: تا سال ۱۴۰۴ در اردبیل ۲۰۰ تخت و در استان اردبیل ۸۰۰ تخت مورد نیاز است و هر چند بیمارستان هزار تختخوابی از مدت ها قبل به سازمان مدیریت و برنامه ریزی پیشنهاد شده اما اعتباری برای ساخت ندارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مذاکراتی برای فاینانس صورت پذیرفته اما فعلا در حد صحبت بوده و عملی نشده است و لازم است مسئولان استانی و مشاور ما پیگیر اجرای این طرح باشند.