آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۳۰۲

واکنش یوونتوس به شایعه انتقال دیبالا به بارسلونا

مدیر ورزشی باشگاه یوونتوس به این موضوع که آبی‌واناری‌های کاتالونیا مهاجم آرژانتینی بانوی پیر را به عنوان جانشین نیمار در نظر گرفته‌اند واکنش نشان داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جوزپه ماروتا با تأکید بر فروشی نبودن پائولو دیبالا، خیال هواداران یوونتوس را بابت از دست ندادن مهاجم آرژانتینی تیم محبوب‌شان آسوده کرد.

مدتی است که اخباری حاکی از قرار گرفتن نام دیبالا در لیست خرید بارسلونا به گوش می‌رسد و گفته می‌شود که تیم کاتالان بازیکن سابق پالرمو را در صورت جدایی نیمار و پیوستن او به پاری‌سن‌ژرمن، به خدمت خواهد گرفت. دیبالا هم روز گذشته (پنجشنبه) اعلام کرد اگر بارسلونا پیشنهادی ارائه دهد که نظر باشگاه یوونتوس را جلب کند، ممکن است راهی اسپانیا شود.

ماروتا اما جدایی دیبالا از قهرمان ایتالیا را به کلی منتفی دانست. او به نشریه توتواسپورت گفت: پائولو به هیچ قیمتی فروخته نخواهد شد. ما تا الان پیشنهادهای فراوانی برای دیبالا داشته باشیم. وقتی بازیکنی از وضعیتش در یوونتوس راضی باشد، تا زمانی که خودش بخواهد در کنار ما خواهد ماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار