کد خبر:۶۲۳۸۳۶

تمرین پرسپولیس پشت درهای بسته برگزار می‌شود

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس تا بازی با تراکتورسازی پشت درهای بسته انجام خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرینات سرخپوشان تا بازی با تراکتورسازی از هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) که در تبریز برگزار خواهد شد، پشت درهای بسته انجام می‌شود.

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در این ارتباط از هواداران تقاضا کرد با توجه به این تصمیم، برای حفظ نظم تمرین از تجمع مقابل ورزشگاه خودداری نمایند.

گفتنی است؛ سرخپوشان تا بازی با تراکتورسازی سه جلسه تمرین می‌کنند و تمرین امروز دوشنبه از ساعت ۱۷ آغاز خواهد شد.

* خبر دوم از سرخپوشان اینکه سایت باشگاه پرسپولیس میزان کمک‌های مردمی به این باشگاه را از تاریخ ۹۶ / ۰۵ / ۰۱ تا ۹۶ / ۰۵ / ۰۸، ۱، ۱۵۳، ۱۸۰، ۲۷۳ ریال اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار