کد خبر:۶۲۴۱۲

مراسم روز جهاني گلوكوم برگزار شد

مراسم روز جهاني گلوكوم امروز در سالن آمفي تئاتر بيمارستان فارابي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر اميني، رئيس انجمن گلوكوم در اين مراسم گفت: آمار دقيقي از بيماران مبتلا به گلوكوم در سطح كشور نداريم.

وي بيان داشت: بررسي ها نشان مي دهد كه يك چهارم درصد افراد بالاي 40 سال مبتلا به بيماري گلوكوم هستند.

رئيس انجمن گلوكوم يادآور شد: گلوكوم يا آب سياه بيماري است كه در آن عصبي كه چشم را به مغز متصل مي كند، صدمه مي بيند.

اميني اظهار داشت: اين بيماري در موارد شديد منجر به نابينايي شده و در اكثر موارد سالمندان را درگير مي كند.

وي در رابطه با علائم بيماري گلوكوم بيان داشت: آب سياه در اغلب موارد پيشرفت كندي دارد و تا مراحل پيشرفته بيماري هيچ گونه علامتي از خود نشان نمي دهد.

رئيس انجمن گلوكوم گفت: در مراحل بسيار پيشرفته بيماري گلوكوم منجر به تاري ديد شود.

اميني اظهار داشت: در موارد كمتري بيماري گلوكوم يا آب سياه علائم شديد و ناگهاني ايجاد مي كند كه به آن آب سياه حاد زاويه بسته اطلاق مي شود و نيازمند درمان فوري مي باشد.

وي درد شديد و ناگهاني چشم همراه با كاهش ديد، قرمزي چشم، سر درد، تهوع و استفراغ را از علائم آب سياه حاد زاويه بسته خواند و گفت: سن بيشتر از 40 سال، مصرف طولاني مدت قطره هاي كورتن چشمي، سابقه ضربه شديد چشمي، ابتلا به بيماري قند يا پر فشاري خون و ابتلاي يكي از افراد خانواده به آب سياه نيازمند مراقبت بيشتر و مشورت با پزشك هستند.

رئيس انجمن گلوكوم تشخيص اين بيماري را نيازمند دستگاه هاي خاصي عنوان كرد و بيان داشت: اين دستگاه ها افزايش فشار داخل چشم، آسيب عصب بينايي و اندازه اجزاي مختلف چشم را مشخص مي كند.

اميني درمان اين بيماري را استفاده از قطره هاي چشمي پايين آورنده فشار، درمان ليزري و جراحي خواند و خاطرنشان كرد:‌ هدف از جراحي حفظ بينايي است نه بهبود آن.

وي در پايان خاطرنشان كرد: بيماري آب سياه در تمام طول زندگي فرد با وي خواهد بود و هر ميزاني از آسيب عصب بينايي كه در زمان تشخيص وجود داشته باشد غير قابل بازگشت بوده و درمان آن براي جلوگيري از آسيب بيشتر و نابينايي خواهد بود./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار