کد خبر:۶۲۴۱۹۵
علی اسلامی بیدگلی:

مسیر ورود بخش خصوصی به بازار سرمایه هموار می‌شود

رییس هیات مدیره شرکت مشاور سرمایه گذاری آرمان آتی گفت: بارها پیش آمده که واحدهای بخش خصوصی علاقمند به حضور در بازار سرمایه بودند اما به دلیل اینکه نتوانستند فرآیند پذیرش را به طور کامل طی کنند، پذیرش آنها به سرانجام نرسیده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یکی از نقاط ضعف بازار سرمایه کشور عدم آشنایی کامل بخش خصوصی با بازار سرمایه است که راه اندازی کلینیک پذیرش بورس و به طور کلی چنین محموعه هایی در بورس‌های کشور می‌تواند راه را برای حضور بخش خصوصی در بازار سرمایه کشور تسهیل و هموار کند.
علی اسلامی بیدگلی، رییس هیات مدیره شرکت مشاور سرمایه گذاری آرمان آتی در خصوص راه اندازی کلینیک پذیرش در بورس تهران گفت: ایران بازار سرمایه‌ای با قدمت قابل توجه و ساختار یافته‌ای دارد و در آستانه ۵۰ سالگی است، اما در گذر این زمان شاید به قدر کفایت نتوانسته خود را به مجموعه‌های خصوصی معرفی کند.
وی با تاکید بر اینکه بسیاری از شاخص‌های مقایسه‌ای بورس ایران با سایر بورس‌ها موفقیت‌های قابل توجهی داشته است، گفت: البته یکی از نقاط ضعف این مجموعه این است که برای تسهیل و استفاده بخش خصوصی از ظرفیت بازار و تامین مالی موفق نبوده است.
این کارشناس بازار سرمایه معتقد است اگر قرار بر عارضه یابی بازار سرمایه باشد باید به این موضوع رسیدگی کرد که دلیل اصلی این عدم موفقیت به آشنا نبودن بخش خصوصی با مزایای بازار سرمایه و فرآیندهای آن گره خورده است.
وی بسترهای بخش خصوصی را برای ورود و استفاده از بازار سرمایه آماده ندانست و تصریح کرد: به همین دلیل معدود واحدهای بخش خصوصی که علاقمند به حضور در بازار سرمایه هستند، آمادگی و شرایط حضور در این بازار را ندارند.
رییس هیأت مدیره شرکت مشاوره سرمایه گذاری آرمان آتی با اشاره به کلینیک پذیرش بورس تهران افزود: این کلینیک برای بخش خصوصی بستری را مهیا می‌کند تا ناشران علاقمند به حضور در بازار سرمایه در مسیر درستی قرار بگیرند.
اسلامی معتقد است این کلینیک به فرهنگ سازی و ایجاد آمادگی بخش خصوصی برای ورود به بازار سرمایه کمک می‌کند و شرایط را برای آشنایی بخش خصوصی با مزیت‌ها و فرآیندهای بازار سرمایه آماده می‌کند.
رییس هیات مدیره شرکت مشاور سرمایه گذاری آرمان آتی این کلینیک را برای پیش آمادگی بازار سرمایه مفید دانست و ادامه داد: بار‌ها پیش آمده که واحدهای بخش خصوصی علاقمند به حضور در بازار سرمایه بودند و برای حضور در این بازار به مشاوران پذیرش مراجعه کرده اند، اما به دلیل اینکه نتوانستند فرآیند پذیرش را به طور کامل طی کنند، پذیرش آن‌ها به سرانجام نرسیده است.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: این کلینیک می‌تواند بخش خصوصی را پیش از ورود به بازار سرمایه برای طی این فرآیند آماده کند.
به گفته وی با توجه به اینکه تمرکز حاکمیت و دولت به بحث حمایت از تولید داخل و رونق اقتصاد مقاومتی و حمایت از صنایع کوچک است، حمایت بازار سرمایه از SME‌ها می‌تواند به توسعه بازار سرمایه و ایجاد بسترهایی برای ایفای نقش بازار در تامین مالی از محل بدهی و سرمایه کمک کند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار