کد خبر:۶۲۴۲۶۲

چگونه قزوین در مجامع بین‌المللی سخن گفت/ افزایش تعداد مساجد

عضو شورای اسلامی شهر قزوین آشنایی شهردار این شهر با معماری اسلامی را از نقاط قوت فعالیت‌های شهر دانست و گفت: وجود مسجد در شهر از مؤلفه‌های یک شهر محسوب می‌شود که طی سال‌های گذشته تلاش‌های گسترده‌ای برای افزایش تعداد مساجد در قزوین صورت گرفت.
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، حکمت‌الله داوودی، عضو شورای اسلامی شهر قزوین در بیان شاخصه‌های شهردار و وظایف شورای اسلامی شهر در این انتخاب، اظهار کرد: شهردار کارآمد باید فردی باشد که با مدیریت شهری آشنایی داشته و به ابعاد و لایه‌های مشکلات سطح شهر واقف باشد، پیشرفت قزوین در ابعاد مختلف نیز مرهون فعالیت شهرداری است که از درون فعالیت‌های شهری به شهردار تبدیل شد و با جنس و زوایای مختلف کار آشنا بود.

داوودی از شناخته شدن قزوین در مجامع بین‌المللی سخن گفت و اظهار کرد: راه‌اندازی مجمع جهانی شهرهای جاده ابریشم، مجمع جهانی شهرهای اسلامی، راه‌اندازی جشنواره اسباب بازی و حضور کودکانی از اقصی نقاط جهان در این جشنواره و... سبب شناخته‌تر شدن قزوین در سطح بین‌الملل شد.

افتتاح موزه تاریخ تمدن اسلام
وی افتتاح موزه تاریخ تمدن اسلام را از دیگر اقدامات ارزنده شهرداری قزوین برشمرد و گفت: بودجه قزوین ۹ سال گذشته، ۶۰ میلیارد بود و در حال حاضر به ۵۷۰ میلیارد رسیده است. 

داوودی با ابراز ناراحتی از اینکه شهردار فعلی قزوین، نصرتی در این دوره از انتخابات شهرداری قزوین ثبت‌نام نکرده‌اند، اظهار کرد: اعضای شورای اسلامی شهر قزوین تقاضا داشتند که ایشان در این کسوت باقی بمانند و کاندید شوند، اما برنامه‌های بزرگ‌تری پیش رو داشتند و از حضور در این عرصه امتناع کردند.

 آشنایی شهردار قزوین با معماری اسلامی
وی آشنایی شهردار قزوین با معماری اسلامی را یکی از نقاط قوت فعالیت‌های ایشان دانست و گفت: ظاهر شهر اسلامی باید متفاوت از سایر شهرها باشد و این امری بود که شهردار قزوین در معماری‌ها لحاظ کرد. همچنین وجود مسجد در شهر از مؤلفه‌های یک شهر محسوب می‌شود که طی سال‌های گذشته تلاش‌های گسترده‌ای برای افزایش تعداد مساجد در قزوین صورت گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار