کد خبر:۶۲۴۴۱۶

معرفی علی ربیعی به عنوان وزیر کار دولت دوازدهم به مجلس

آخرین اخبار از تغییرات در لیست نهایی کابینه دوازدهم حاکی از این است که بار دیگر علی ربیعی، وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی برای وزارت کار دولت دوازهم برای گرفتن رأی اعتماد به مجلس معرفی می‌شود.
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی در سال ۱۳۳۴ در جنوب شهر تهران به دنیا آمده و پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تکنیسین کارخانه «جنرال موتورز» بوده است.
وی پس از انقلاب تحصیلات خود را در رشته مدیریت تا مقطع دکترا ادامه داد. ابتدا از دانشگاه تهران لیسانس مدیریت دولتی خود را دریافت و پس از آن فوق لیسانس مدیریت فرهنگی (علوم اجتماعی) را از دانشگاه علامه طباطبایی اخذ کرد.
ربیعی همچنین دارای مدرک دکترای تخصصی PHD مدیریت استراتژیک است. وی مدرس دانشگاه تهران، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، محقق و نویسنده در حوزه جامعه‌شناسی سیاسی و مدیریت و مشاور اجتماعی رئیس جمهور طی سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ بوده است. ربیعی همچنین مشاور اجتماعی محمد خاتمی در دوره ۸ ساله ریاست جمهوری وی بوده است. ربیعی مرداد سال ۱۳۹۲ به عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارتخانه کار و امور اجتماعی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با کسب اکثریت آرا (اخذ شده ۲۸۴ رای/ موافق: ۱۶۳ رای؛ مخالف: ۱۰۰ رأی؛ ممتنع: ۲۱ رأی) از مجلس رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول به فعالیت شد.
اکنون بعد از گذشت ۴ سال طی روزهای گذشته لیست‌های متعدد و گمانه زنی‌های زیادی در خصوص انتخاب وزرا و روسای سازمان‌های دولت دوازدهم شنیده می‌شد، یکی از این تغییر و تحولات مربوط به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است که اسامی مختلف از جمله علی ربیعی، مرتضی بانک، حسین کمالی، سید کامل تقوی نژاد و حتی حسن زمانی برای تصدی این وزارتخانه شنیده می‌شود.
اما آخرین اخبار حاکی از این است که طی تغییر و تحولات در دولت، لیست نهایی کابینه دوازدهم شب گذشته نهایی و علی ربیعی، وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بار دیگر به وزارت کار معرفی می‌شود. علی ربیعی باید برای رأی اعتماد آماده شود.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار