كارگاه كشوري حوادث و بلايا آغاز به كار كرد
کد خبر:۶۲۴۶۵

كارگاه كشوري حوادث و بلايا آغاز به كار كرد

كارگاه كشوري حوادث و بلايا، ويژه مديران و كارشناسان پرستاري صبح امروز در دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، كارگاه كشوري حوادث و بلايا به همت دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي و اداره پرستاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و با همكاري دفتر جايكا در ايران طي دو روز از 22 تا 23 اسفندماه برگزار مي شود.

بنا بر اين گزارش، در اين كارگاه دو روزه آشينوماكوتو، نماينده جايكا در ايران؛ دكتر معصومي، رئيس مركز مديريت حوادث و فوريت‌هاي پزشكي؛ دكتر نفري، رئيس دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي و دكتر گيوري، مدير كل دفتر امور پرستاري و دبير شوراي پرستاري حضور دارند.

گفتني است، توسعه پرستاري در حوادث كشور، مهم‌ترين هدف برگزاري اين كارگاه است.

لازم به ذكر است، پرستاري حوادث در ايران، پرستاري حوادث در ژاپن و ارائه خدمات پرستاري در چرخه حوادث از محورهاي مورد بحث در اين كنگره هستند.

شايان ذكر است، كارگاه كشوري حوادث و بلايا براي پرستاران و گروه پزشكي داراي 5 امتياز بازآموزي است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار