پژوهش هاي حوزه حوادث و بلايا حمايت مي شوند
کد خبر:۶۲۴۸۸
معاون پژوهشي دانشگاه علوم بهزيستي:

پژوهش هاي حوزه حوادث و بلايا حمايت مي شوند

معاون پژوهشي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي گفت: بدون پژوهش خلاء هاي عرصه حوادث مشخص نخواهد شد و ما از پژوهش هاي اين حوزه حمايت مي كنيم.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر شاكري امروز در كارگاه كشوري حوادث و بلاياي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي گفت: در گذشته نيز حركت هاي بسياري در حوزه حوادث و بلايا در دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي صورت گرفته است.

وي بيان داشت: عرصه حوادث و بلايا عرصه بسيار سختي است كه بايد در اين حوزه بيشتر تلاش شود.

معاون پژوهشي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي اظهار داشت: بسياري از افرادي كه تخصص هاي آنها در حوزه حوادث و بلايا است بايد در اين حوزه مشاركت فعالي داشته باشند ولي آنگونه كه بايد و شايد فعال نبوده اند.

شاكري ادامه داد: با توجه به كثرت نيروهاي بسيجي در دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي سياست گذاري هاي خوبي در اين دانشگاه صورت گرفته است.

وي يادآور شد: براي پيشرفت در حوزه حوادث و بلايا بايد عرصه پژوهش نيز به عرصه خدمات در اين حوزه افزوده شود.

معاون پژوهشي دانشگاه علوم بهزيستي يادآور شد: بدون پژوهش خطرهاي موجود در اين عرصه مشخص نخواهد شد.

شاكري خاطرنشان كرد: ما در اين معاونت از پژوهش هاي حوزه حوادث و بلايا به طور كامل حمايت خواهيم كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار