کد خبر:۶۲۵۳۲۲
اولین مدیر عامل فرابورس ایران تشریح کرد

چهار ویژگی مهم صندوق تثبیت

امید قائمی مهمترین مزیت صندوق تثبیت را کنترل و کاهش خطرهای سامانه ای یا فرادستگاهی در بازار سرمایه خواند.
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، بازار سرمایه برای کاهش ریسک سرمایه‌گذاری، افزایش اعتماد و اطمینان، جذب مخاطبان بیشتر و رشد نقدشوندگی به نهادهای حمایتی همچون صندوق تثبیت نیاز دارد.
مصطفی امید قائمی، مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری مهر آیندگان، در خصوص مزیت‌های راه‌اندازی صندوق تثبیت بازار سرمایه گفت: چنین ابزارهای حمایتی در بلندمدت بر حافظه و ذهن سرمایه‌گذاران تاثیر می‌گذارد و باعث ماندگاری اعتماد و آرامش در بازار می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه صندوق تثبیت باعث کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در بازار سهام می‌شود، افزود: با کاهش ریسک سرمایه‌گذاری و افزایش اعتماد در بازار سرمایه، روند حرکت شاخص‌ها در این بازار منطقی‌تر می‌شود.
قائمی در خصوص نحوه مدیریت این صندوق گفت: مدیریت این صندوق موضوع حساس و مهمی است. به عبارتی باید روند معاملات این صندوق به نحوی باشد که منافع عموم سرمایه‌گذاران مدنظر باشد و در یک صنعت یا گروه خاص تمرکز نشود.
اولین مدیرعامل فرابورس ایران مدیریت این نهاد حمایتی را خیلی مهم ارزیابی کرد و گفت: اداره این صندوق و تعیین نحوه و شیوه معاملات آن خیلی مهم است و باید با دقت بالا و دوراندیشی همراه باشد.
به گفته وی افراد مجرب که تجربه زیاد با عمر ۲۰ – ۳۰ ساله در بازار سرمایه دارند باید برای مدیریت این صندوق انتخاب شوند و در تعیین عملکرد این صندوق مشارکت داشته باشند.
امید قائمی معتقد است مدیریت این صندوق باید سرد و گرم بازار سرمایه را چشیده باشد و منابع این صندوق نباید در سرمایه‌گذاری‌های کوتاه مدت وارد شود بلکه باید در سهام با دید بلند مدت ورود پیدا کنند.
مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری مهر آیندگان صندوق تثبیت را راهکار موثری برای کاهش ریسک، افزایش نقدشوندگی و ایجاد آرامش و اعتماد در بازار سرمایه دانست و افزود: در سال‌های گذشته کمبود چنین نهادی در بازار سرمایه ملموس بود.
وی اظهار امیدواری کرد با راه‌اندازی این نهاد حمایتی، حرکت‌های مثبتی در بازار سرمایه اتفاق بیفتد که منجر به جذب مخاطبان جدید و افزایش اعتماد و اطمینان به بازار سرمایه شود.
امید قائمی مهمترین مزیت این صندوق را کنترل و کاهش خطرهای سامانه‌ای یا فرادستگاهی در بازار سرمایه خواند و اظهار داشت: این صندوق قرار است در شرایط وقوع بحران‌های مالی، اقتصادی و اجرای سیاست‌های عمومی حاکمیتی برای حفظ و توسعه فضای رقابت منصفانه در بازار سرمایه فعالیت کند.
وی معتقد است با ورود این صندوق در شرایط بحران به بازار سرمایه، رفتارهای هیجانی سهامداران که منجر به ضرر و زیان آن‌ها پس از فروکش کردن هیجان‌های منفی می‌شود، کاهش خواهد یافت.
منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا)
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار