کد خبر:۶۲۵۵۴۸
رییس سازمان ملی استاندارد:

پراید توان پاس کردن استاندارد جدید را ندارد

رییس سازمان ملی استاندارد دلایل توقف تولید پراید را اعلام کرد.
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، نیره پیروزبخت در خصوص دلایل توقف تولید پراید، اظهار کرد: «تولید این خودرو از سال آینده متوقف می‌شود.  این موضوع اعلام شده بود، اما اسم نیاورده بودم.»
وی ادامه داد: «خودشان رسما اعلام کردند که تولید پراید متوقف می‌شود.»
وی در پاسخ به این پرسش که آیا به دلیل عدم پاس کردن استانداردهای مورد نظر سازمان ملی استاندارد تولید این خودرو متوقف می‌شود، تصریح کرد: این خودرو استانداردهای قدیمی را پاس کرده است، اما به صورت کلی، چون استانداردهای ما سختگیرانه‌تر شده این خودرو نمی‌تواند این استاندارد‌ها را پاس کند.
بر اساس این گزارش، مدیرعامل سایپا چندی پیش از توقف تولید پراید از اواخر سال آینده خبر داده و گفته بود: پراید مطلوب قشر کم درآمد جامعه است.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار