آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۸۸۴

گزارش تمرین امروز استقلال با حضور آقای مدیرعامل

تمرین امروز تیم استقلال در حالی برگزار شد که سرمربی آبی‌پوشان روی فوتبال درون تیمی نظارت ویژه داشت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال استقلال از ساعت 18:30 امروز تمرینات آماده‌سازی خود را برای دیدار با تراکتورسازی تبریز در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی پیگیری کرد.

*در ابتدای تمرین سرمربی تیم استقلال توضیحات فنی را به شاگردانش منتقل کرد.

* فرشید باقری در تمرین امروز تیم استقلال حضور نداشت ضمن آنکه فرشید اسماعیلی هم به دیدار با تراکتورسازی نمی‌رسد. از سوی دیگر میلاد زکی پور نیز دچار آسیب دیدگی شده و این بازیکن هم به احتمال فراوان به ترکیب اولیه استقلال برابر تراکتورسازی نخواهد رسید. این بازیکنان در حالی آسیب دیده هستند که دکتر نورزوی رئیس کمیته پزشکی باشگاه استقلال با وجود حل مشکلش با منصوریان هنوز قرارداد خود را با این باشگاه به امضا نرسانده و مشخص نیست چرا این قرارداد امضا نمی‌شود!

*لئونارد پادووانی و خسرو حیدری دیگر بازیکنانی هستند که برای دیدار با تراکتورسازی مشکلی ندارد، اما بازی کردن آن‌ها بستگی به نظر منصوریان دارد.

* یک نوجوان با نام رادین که با تن‌ها 10 درصد شنوایی و بینایی دارد دارای افتخاراتی در رشته ورزشی شنا در سطح کشور است، مهمان امروز تمرین استقلال بود. وی به همراه پدرش به محل تمرین آبی‌پوشان آمد و در کنار منصوریان عکس یادگاری گرفت.

* تمرین امروز آبی‌پوشان در حالی برگزار شد که منصوریان روی فوتبال درون تیمی استقلال نظارت ویژه‌ای داشت و در مواقع لزوم به بازیکنان تذکر داد.

* در پایان تمرین امروز رضا افتخاری در محل تمرین آبی پوشان حاضر شد تا جلسه‌ای را با بازیکنان و کادر فنی برگزار کند. این در حالی است که بازیکنان استقلال چشم انتظار دریافت قراردادهای پیش فصل خود هستند و مدیرعامل این باشگاه هم ظاهرا برای همین موضوع و گفت و گو با بازیکنان راهی محل تمرین شده بود. افتخاری بعد از حضور در تمرین به رختکن رفت و با منصوریان و بازیکنان خوش و بش کرد.

*آخرین تمرین استقلالی‌ها فردا برگزار می‌شود و آبی‌پوشان پس از آن راهی اردوی پیش از بازی خواهند شد.

تیم استقلال در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر در ورزشگاه آزادی از ساعت 20:45 به مصاف تراکتورسازی تبریز خواهد رفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار