کد خبر:۶۲۶۱۹۶
سرپرست پالایشگاه چهارم پارس جنوبی خبر داد

رشد تولید میعانات گازی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی

سرپرست پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: این پالایشگاه از ابتدای سال تا پایان تیرماه ۱۳ میلیون و ۱۰۷ هزار بشکه میعانات گازی تولید کرده که نسبت به سال گذشته حدود ۲ درصد افزایش داشته است.
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، بهزاد سالاری سرپرست پالایشگاه چهارم پارس جنوبی با اشاره به اینکه ارسال گاز از فازهای ۶، ۷ و ۸ از ابتدای سال ۹۶ تاکنون به سایر پالایشگاه‌های مجتمع نزدیک به ۸۶ درصد رشد داشته است، گفت: این پالایشگاه از ابتدای سال تا پایان تیرماه ۱۳ میلیون و ۱۰۷ هزار بشکه میعانات گازی تولید کرده که نسبت به سال گذشته حدود ۲ درصد افزایش داشته است.
وی خوراک دریافتی از سکوهای فازهای ۶، ۷ و ۸ را در این مدت ۳۵۵ هزار و ۵۸۱ میلیون فوت مکعب عنوان کرد و گفت: این عدد نسبت به سال ۹۵ حدود ۸.۶ درصد افزایش داشته است.
سالاری افزود: از سکوی سلمان نیز در سال ۹۶ تاکنون ۴ هزار و ۳۵۷ میلیون فوت مکعب گاز توسط پالایشگاه چهارم دریافت شده است.
وی در ادامه با اشاره به سیاست‌های مجتمع گاز پارس جنوبی برای افزایش میزان تولید بوتان گفت: با ایجاد تغییرات فرآیندی، تولید این محصول با ارزش در سال ۹۶ با حدود ۲۳ درصد افزایش به ۷۹ هزار تن رسیده است.
سرپرست پالایشگاه چهارم پارس جنوبی میزان تولید پروپان این پالایشگاه تا پایان تیرماه را ۱۰۳ هزار تن عنوان کرد و گفت: گاز ارسالی به خط لوله سراسری پنجم در این مدت نیز ۲۲۱ هزار و ۲۷۳ میلیون فوت مکعب بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه پالایشگاه چهارم تأمین‌کننده خوراک سایر پالایشگاه‌های پارس جنوبی است، گفت: گاز ارسالی به سایر فاز‌ها در ۴ ماه ابتدایی سال جاری ۱۲۳ هزار و ۲۲۴ میلیون فوت مکعب بوده که نسبت به سال گذشته حدود ۸۶ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش، فازهای ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی در سال ۹۶ به جمع دریافت‌کنند‌گان گاز ترش از فازهای ۶ و ۷ و ۸ پارس جنوبی افزوده شده و از ابتدای سال تا انتهای تیرماه، بیش از ۲۶ هزار و ۵۴۷ میلیون فوت مکعب گاز به این پالایشگاه ارسال شده است.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار