کد خبر:۶۲۶۶۰۶
لاتزیو فاتح سوپرجام دراماتیک ایتالیا شد
لاتزیو در رالی گل دقایق پایانی سوپرجام ایتالیا موفق به شکست دادن یوونتوس شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم لاتزیو در پایان یک بازی هیجانانگیز با نتیجه 3 بر 2 یوونتوس را شکست داد و برای چهارمین بار فاتح سوپرجام ایتالیا شد.
در این بازی ورزشگاه المپیکوی رم، ابتدا لاتزیو توسط ایموبیله در دقایق 32 (از روی نقطه پنالتی) و 54 به 2 گل رسید اما یوونتوس با 2 گل دیبالا در دقایق 85 و 90 رقابت را به تساوی 2 بر 2 و تا آستانه 2 وقت 15 دقیقهای کشاند. سرانجام مورگیا در وقتهای تلف شده نیمه دوم گل سوم و پیروزی لاتزیو را به ثمر رساند تا تیم رمی در پایان یک رالی گل هیجانانگیز در دقایق پایانی 3 بر 2 پیروز شده و برای چهارمین بار (اولین بار از سال 2009) فاتح سوپرجام ایتالیا شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.