جامعه دانشگاهي متعهد به انقلاب و ولايت است
به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، در اين بيانيه با اشاره به اينكه گذر زمان علل وقايع را آشكار مي كند، آمده است: امروز با گذشت نزديك به 10 سال از غائله عظيم كوي دانشگاه تهران كه موجب جريحه دار شدن قلب رهبر معظم انقلاب، پدر فرزانه اين ديار و موجب تاسف ياران صديق انقلاب شده، حقايق بيشتري از اين واقعه رونمايي مي شود.
اين بيانيه افزوده است: اين سناريوي تلخ كه نوشته اربابان سطحي نگر و اجرايش با كودكان بي تفكر بود، داستاني ديگر در سلسله داستان هاي تخيلي براندازي حكومت اسلامي به وجود آورد؛ غافل از آن كه اين ملت براي اين نظام خون داده و هيچ گاه از اصول خويش پا عقب نخواهند گذاشت و فرزندان نخبه دانشجويي اين ملت نيز با انديشه عميق و تفكر والاي انقلابي، پيشاپيش صفوف دفاع از ولايت و ارزش هاي انقلاب هستند و سند گواه آن، حضور هميشگي آنان در صحنه هاي گوناگون انقلابي و مذهبي و نيز سفرهاي معنوي راهيان نور است، اما افسوس كه ديروز از احساسات عده اي سوءاستفاده شد و عده ديگر به نام دانشجو در كنار آنان قرار گرفتند و نام مقدس آنان را مخدوش كردند.
اين بيانيه تصريح كرده است: امروز سوال هاي فراواني در ذهن تمامي ما متواتر است؛ از جمله استقبال گرم اشخاص نقابدار در كوي دانشگاه تهران از برخي صاحبات قدرت.
اين بيانيه در ادامه آورده است: غائله 18 تير هر چه بود، به حمد الهي با سخنان حكيمانه رهبر فرزانه انقلاب و جانفشاني نيروهاي مخلص از جمله دانشجويان انقلابي فروكش كرد.
اين بيانيه در پايان اعلام كرده است: اي دشمنان جاهل خائن و اي دوستان نادان داخل بدانيد و آگاه باشيد كه جامعه دانشگاهي التزام به انقلاب و ارزش هاي آن و ولايت را بر خود فرض مي شمارد، پس بهتر است انديشه هاي خامتان را براي جامعه اي ديگر به كار بريد./انتهاي پيام/