منافقين انحراف خويش از خط امام را در پس نقاب گذشته خود پنهان مي سازند
کد خبر:۶۲۷۲۷
سردبير ايرنا:

منافقين انحراف خويش از خط امام را در پس نقاب گذشته خود پنهان مي سازند

سردبير خبرگزاري ايرنا در پيامي با تأکيد بر اينکه منافقين، سعي دارند تعفن انحراف خويش از خط نوراني امام راحل(ره) را در پس نقاب پرفريب گذشته خود پنهان سازند، گفت: بصيرت ملت ايران، در 9 دي و 22 بهمن 88 ثابت کردند که ملاک حال فعلي افراد است.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، دکتر سيد حسين علوي پس از برگزاري همايش «انقلاب اسلامي، ريزش ها و رويش ها » که به همت تشکل سياسي فرهنگي شهيد علم الهدي دانشگاه آزاد شهرکرد برگزار شد، در پيام تبريکي خطاب به دانشجويان اين دانشگاه ضمن تحسين بصيرت آنان در مقابل توطئه باند کودتاي ناکام اخير در به آشوب کشيدن فضاي دانشگاه اظهار داشت: شما دانشجويان ثابت کرديد که اگر بصيرت باشد، عدد کودتاچيان و هنر پيشه هاي حرفه اي به عدد انگشتان يک دست هم نخواهد رسيد.

وي در پيام خود با بيان اينکه خطر منافقين کوردل همواره در کمين جوانان مؤمن ايران زمين است، تصريح کرده است: کساني که پسوند «اسلام» را از پس نام مقدس جمهوري اسلامي حذف کردند و شعار «جمهوري ايراني» سر دادند، اکنون نگران جد مظلوم ما شده اند و فرياد وا اسلاما سرداده اند! و البته تاريخ اسلام پر است از خيمه شب بازي هايي که جماعت منافق، به سان فيلم کمدي منافقين تالار اجتماعات دانشگاه آزاد شهرکرد، ساخته و اکران نموده اند.

سر دبير خبرگزاري ايرنا در ادامه اين پيام آورده است: براي من و تو اشخاص، منهاي راه نوراني پيامبر (صلي الله عليه و آله) و همچنين اشخاص، منهاي حرکت ايشان در خط نوراني امام خميني (رضوان الله تعالي عليه) هيچ ارزشي ندارند؛ چه نامشان در ليست ياران امام و پيامبر باشد؛ چه نباشد.

علوي در اين پيام ياد آور شده است: برکت بصيرتي که امام علي (روحي له الفداء) براي شيعيانش به ميراث گذاشت همين است که؛ شيعه آل رسول الله تا قيام قيامت بنده حق است نه برده رجال و حق را با نفس حق مي سنجد نه با سابقه اشخاص.

وي در پيام خود با اشاره به اينکه «شُريح» ، قاضي منصوب اميرالمؤمنين بود که در يوم عاشورا حکم قتل سيدالشهداء را امضاء کرد، خاطر نشان کرده است: در اين ميانه فقط بي بصيرت ها هستند که در قضاوت پيرامون شُريح به صرف اينکه روزگاري از صحابه اميرالمؤمنين بوده است، به جاي آنکه حق را به حسين ابن علي (صلوات الله عليه) دهند، به صحابي استحاله شده او مي دهند.

سر دبير خبرگزاري ايرنا در ادامه پيام خود بيان داشته است: راستي شمر ابن ‌ذي‌ الجوشن (لعنت الله عليه) نيز در يوم جمل، افسر سپاه علي (عليه‌السلام) بود و بنا بر زعم منافقانه اسلام ستيزان امروز، علي القاعده مي بايست به صرف اينکه روزي از اعوان علي (عليه السلام) بوده، حق با حيواني چون او بوده باشد نه با شهيد سر بريده از قفا، مولاي مظلوممان حسين ابن علي (عليه السلام)!

علوي در پيام خود با تأکيد بر اينکه در ماجراي خميني کبير، آن بت شکن دوران نيز اوضاع به همين منوال است، افزوده است: عده اي از ياران سابق حضرت امام(ره)، امروز پنجه در راه نوراني آن بزرگوار که بي کم و کاست راه رسول الله بود، کشيده اند و منافقيني دائماً به نفع اهداف صهيونيست ها و جهان‎خواران، در اين کوس باطل مي دمند که اينها چون روزگاري در کنار امام بوده اند، پس هر غلطي هم که امروز کنند؛ بايد حق انگاشته شود!

وي در اين پيام با بيان اينکه اينجانب جوابي به اين جماعت نخواهم داد، با استناد به فرازهاي پاياني وصيت نامه سياسي الهي حضرت امام خميني(ره) مبني بر اينکه «من در طول نهضت و انقلاب به واسطه سالوس و اسلام نمايي بعضي افراد ذکري از آنان کرده و تمجيدي نموده‌ام که بعد فهميدم از دغل بازي آنان اغفال شده ام؛ آن تمجيدها در حالي بود که خود را به جمهوري اسلامي وفادار مي نماياندند و نبايد از آن مسائل سوء استفاده شود و ميزان هرکس حال فعلي اوست»، تصريح کرده است: منافقين، همان دغلبازاني هستند که سعي دارند تعفن انحراف خويش از خط نوراني امام راحل را در پس نقاب پرفريب گذشته خود پنهان سازند؛ لکن بصيرت ملت رشيد ايران، به فضل پروردگار جلوي تکرار حوادث تلخ صدر اسلام را گرفت و ملت، در 9 دي و 22 بهمن 88 ثابت کردند ملاک حال فعلي افراد است و بس... ./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار