کیوان کلهر، لوریس چکناواریان، یوسف صدیق تعریف، ایلیا منفرد ، فرج علیپور و پگاه بزرگ از جمله مهمانان موسیقایی نمایش«یک دقیقه و سیزده ثانیه» بودند.
به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی نمایش «یک دقیقه و سیزده ثانیه» با نویسندگی مشترک محمد چرمشیر و بهمن عباسپور و کارگردانی شهرام گیل آبادی، که از یکم مرداد اجراهای خود را در سالن سمندریان تماشاخانه ایران شهر آغاز نموده؛ در این شب ها میزبان اهالی موسیقی بود که می توان به کیهان کلهر، لوریس چکناواریان، یوسف صدیق تعریف، ایلیا منفرد، فرج علیپور و پگاه بزرگ اشاره کرد.
کیهان کلهر ضمن ابراز خوشحالی از حضور در سالن تئاتر عنوان کرد:«یک دقیقه و سیزده ثانیه» اولین نمایشی است که من تماشا کرده و شاهد استقبال مخاطبان و مردم هستم؛ به دلیل اینکه مدام در سفر هستم، امکان تماشای تئاتر را پیدا نمیکنم. «یک دقیقه و سیزده ثانیه» مرا بسیار تحت تاثیر قرار داد.
لوریس چکناواریان ضمن بیان فوق العاده و نوآورانه بودن نمایشنامه و شیوه اجرا اظهار کرد: شاهد بازی های خیلی خوب و روانی بودم که با توجه به سبک نمایش تماشاگران به عکس العمل های فوق العاده وا می داشت، و به همین دلیل فضای زندگی زنان کارتن خواب را خیلی درست به من منتقل کرد. درباره طراحی صحنه و نشستن تماشاگران بر روی زمین هم به نظر من خیلی خودمانی، راحت و فوق العاده بود؛ به این دلیل که همه همزمان مشارکت می کنند و انگار که تماشاگران نیز بازیگر هستند و نیز خیلی خوشحالم که استقبال مخاطبین از این نمایش اینقدر فوق العاده بود.
ایلیا منفرد که در میانه نمایش قطعهای با عنوان «گل ارکیده» را اجرا کرد، این نمایش را یکی از تاثیرگذارترین کارهایی عنوان کرد که تا کنون درباره زنهای کارتنخواب اجرا شده است و اضافه کرد: اعتقاد دارم هرکس این کار را روی صحنه نبیند به طور حتم ضرر کرده است، تا به این لحظه که کارهای زیادی را درباره این موضوع دیدهام اما این نمایش را یکی از تاثیرگذارترین کارهای اجرا شده میدانم.
این آهنگساز اضافه کرد: من در ابتدا فکر میکردم که آمدهام کار دوستانم را ببینم اما اواسط نمایش آنقدر درگیر آن شدم که به طور کل یادم رفت کار دوستانم است. حتی جایی که ایستادم و یک آهنگ خواندم نمیدانستم که جایش درست است یا خیر. زمانی که لالایی برای بچه خوانده شد، احساسم این بود که اجرای «گل ارکیده» جایی درست است؛ البته اجرای این آهنگ انتخابی از قبل نبود و در لحظهای که گیتارم را دست گرفتم این آهنگ به ذهنم رسید که با فضای کار بسیار همخوانی داشت.
تفاوت و تاثیرگذاری این کار در فرمی بود که برای آن انتخاب شده بود. بیشترین موضوعی که مرا جذب کرد، جاده دو طرفه کار و مشارکتی بود که از طرف مخاطب گرفته میشد و بهترین حربه برای دعوت مخاطب به این چالش بود که بیشتر به آن فکر کند. در این نمایش مخاطب احساس نمیکرد که تنها برای شنیدن یک داستان آمده است.
یوسف صدیق تعریف ضمن بیان این که «یک دقیقه و سیزده ثانیه» تلنگری است تا به این معضل بیشتر توجه شود عنوان کرد: نمایش ارتباط بسیار خوبی با مخاطب برقرار میکند. بداهه یکی از ویژگیهای فوقالعاده نمایش است و بازیگران بسیار مسلط هستند. یکسری مسائل اجتماعی، تاریخی و سیاسی باعث کارتنخواب شدن افراد جامعه میشود که ما هم در آن مقصر هستیم. برای حل این معضل باید در سیاستهای کلان کشوری راهحل را جستجو کرد. کنند.
فرج علیپوربا بیان این که "یک دقیقه و سیزده ثانیه" چندمین نمایشیاست که از شهرامگیلآبادی می بیند عنوان کرد: «یک دقیقه و سیزده ثانیه» نمایش نو و جذابی است که با نمایشهای دیگر متفاوت است. "یک دقیقه و سیزده ثانیه" دارای متنی جذاب و اجرایی عالی است که پیامی فوقالعاده برای تماشاگران دارد و من در طول اجرا شاهد پاسخ های رفتاری مخاطبان بودم.
در نمایش «یک دقیقه و سیزده ثانیه» که این روزها عنوان پرفروش ترین اجرای تماشاخانه ایران شهر را یدک می کشد، سیما تیرانداز، پانته آ بهرام، مینا دریس و لادن مستوفی ایفای نقش می کنند.
علاقه مندان به تهیه بلیت می توانند به سایت تیوال به آدرس www.tiwall.com/theater/1min13sec مراجعه نمایند و یا برای رزرو با شماره ۸۸۸۱۴۱۱۶ تماس حاصل نمایند.