کد خبر:۶۲۸۹۴۱
میثاقیان: یک لحظه غفلت کردیم و بازی را واگذار کردیم
سرمربی تیم فوتبال سیاه جامگان گفت: خواب ماندیم و بازی برده را واگذار کردیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در چارچوب دیدارهای هفته پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال امروز (پنج شنبه) دو تیم سیاه جامگان و نفت تهران از ساعت ۱۸: ۳۵ دقیقه در ورزشگاه ثامن به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
اکبر میثاقیان در پایان این دیدار گفت: اینکه میگویند فوتبال ما را بیچاره کرده همین است. دقیقه ۹۰ بازی را برده بودیم. در یک لحظه خواب ماندیم و غفلت کردیم و بازی را واگذار کردیم.
اکبر میثاقیان در پایان این دیدار گفت: اینکه میگویند فوتبال ما را بیچاره کرده همین است. دقیقه ۹۰ بازی را برده بودیم. در یک لحظه خواب ماندیم و غفلت کردیم و بازی را واگذار کردیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
باچیدن دفاع اتوبوسی وزیرتوپ زدن که لایق بردن که هیچ لیاقت مساوی هم نداری.این فوتبال کثیف درآوردی تماشاگرخودوحریف رازجرمیدهد
پاسخ