رئال مادريد با فتح دربي صدرنشين شد
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در اين ديدار ابتدا خوسه آنتونيو ريس در دقيقه 10 دروازه تيم سابقش را باز کرد و اين نتيجه تا پايان نيمه اول پا بر جا بود تا شاگردان پيگريني با شکست راهي رختکن شوند اما با آغاز نيمه دوم رئالي ها خيلي زود بازي را نفع خود تغيير دادند و در مدت 17 دقيقه 3 بار دروازه حريف را باز کردند.
ابتدا ژابي آلونسو در دقيقه 49 بازي را به تساوي کشيد؛ شش دقيقه بعد آلوارو آربلو مدافع پيش تاخته رئال بازي را 2-1 به سود اين تيم کرد و سرانجام گونزالو ايگواين، مهاجم آرژانتيني کهکشاني ها در دقيقه 62 بازي حساب کار را به 3-1 تغيير داد.
در ادامه بازي ديه گو فورلان در دقيقه 68 از روي نقطه پنالتي اختلاف را به يک گل کاهش داد اما اين گل نيز نتوانست مانع از شکست اتلتيکو در دربي پايتخت شود.
رئال با اين پيروزي بار ديگر به صدر جدول بازگشت و بالاتر از بارسلونا قرار گرفت.
در ديگر ديدار هاي مهم امشب، ساراگوسا 3-0 والنسيا را شکست داد و ويارئال با همين نتيجه از سد سويا گذشت.
رئال مادريد 3-2 اتلتيکو مادريد
گل ها: آلونسو 49، آربلوا 55، ايگواين 62 (رئال مادريد) ريس 10، فورلان 68 (پنالتي) (اتلتيکو مادريد)
ويارئال 3-0 سويا
گل ها:جوزپه روسي 5، يورنته 18، پيرس 90
لاکرونيا 1-3 ختافه
گل ها: ريکي 71 (لاکرونيا) ميکو 21 و 57، کاسترو 32(ختافه)
اوساسونا 1-0 آلمريا
گل ها: والتر پاندياني 20
اخراج: خوانما ارتيس (آلمريا)
خه رس 3-0 وايادوليد
گل ها: سانچس 1، ميشل 34، برمخو 72
اخراج: ويار (وايادوليد)
ساراگوسا 3-0 والنسيا
گل ها: ديوگو 41، آريسمندي 63، ياروسيک 71
اخراج: نيکلا زيگيچ (والنسيا).
/انتهاي پيام/