آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۶۶۹

میزبانی از الهلال عربستان در دبی در گرو موافقت اماراتی‌ها

باشگاه پرسپولیس برای میزبانی از الهلال عربستان در دبی، منتظر پاسخ اماراتی‌ها است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،در حالی که گفته می‌شود میزبانی پرسپولیس برابر الهلال عربستان در مسقط عمان قطعی شده است و درخواست پرسپولیس برای تغییر میزبانی این بازی به جایی نمی‌رسد، اما پندار خمارلو مدیر رسانه‌ای باشگاه پرسپولیس نظر دیگری در این باره دارد.

مدیر رسانه‌ای باشگاه پرسپولیس درباره وضعیت محل بازی با الهلال عربستان اظهار کرد: ما طی نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا خواستار تغییر محل بازی با الهلال عربستان از مسقط عمان به دبی شدیم که مسئولان این نهاد اجرایی مخالفتی با پیشنهاد ما نکردند. البته تغییر محل بازی منوط به موافقت کشور امارات دارد.

او در پایان خاطر نشان کرد: به هر حال مسئولان باشگاه پرسپولیس رایزنی‌های لازم را با اماراتی‌ها انجام دادند و وضعیت محل میزبانی ما از الهلال عربستان در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا این هفته مشخص می‌شود.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار