موازي كاري براي پژوهش هاي دانشگاهي يك آفت است
دکتر محمد محمدرضايي در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، با اشاره به لزوم بهرهگيري از توان علمي و فکري پژوهشگران در زمينه پيشبرد مسائل اجرايي كشور خاطرنشان كرد: يكي از مهم ترين آفت هايي كه به شدت پژوهش هاي دانشگاهي را تهديد مي كند مقوله موازي كاري ها و انجام پژوهش ها و تحقيقات تكراري است.
مدير گروه فلسفه دانشگاه پرديس قم در ادامه با بيان اين که نظام پژوهشي بايد به سمت و سوي کاربردي شدن پيش برود، افزود: در حال حاضر بيش از 200 مرکز تحقيقاتي و پژوهشي درهمين قم وجود دارد که متاسفانه خروجي کار برخي از اين مراکز فعاليت هاي موازي و تکراري است.
وي خواستار لزوم توجه به فرآيند نيازسنجي در انجام پروژههاي تحقيقاتي و پژوهشي استان قم شد و گفت: متأسفانه براي کلان شهر قم که سالانه طبق آمار حدود 14 ميليون زائر را پذيرا ميباشد کار فرهنگي برنامهريزي شدهاي صورت نگرفته است و دليل آن هم اين است که متاسفانه در اين خصوص نياز سنجي چنداني در زمينه هاي پژوهشي صورت نگرفته است./انتهاي پيام/