موازي كاري براي پژوهش هاي دانشگاهي يك آفت است
کد خبر:۶۳۴۲۰
عضو هيئت علمي دانشگاه پرديس قم:

موازي كاري براي پژوهش هاي دانشگاهي يك آفت است

عضو هيئت علمي دانشگاه پرديس قم موازي كاري را آفت پژوهش هاي دانشگاهي كشور دانست.

دکتر محمد محمد‌رضايي در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، با اشاره به لزوم بهره‌گيري از توان علمي و فکري پژوهشگران در زمينه پيشبرد مسائل اجرايي كشور خاطرنشان كرد: يكي از مهم ترين آفت هايي كه به شدت پژوهش هاي دانشگاهي را تهديد مي كند مقوله موازي كاري ها و انجام پژوهش ها و تحقيقات تكراري است.

مدير گروه فلسفه دانشگاه پرديس قم در ادامه با بيان اين که نظام پژوهشي بايد به سمت و سوي کاربردي شدن پيش برود، افزود: در حال حاضر بيش از 200 مرکز تحقيقاتي و پژوهشي درهمين قم وجود دارد که متاسفانه خروجي کار برخي از اين مراکز فعاليت هاي موازي و تکراري است.

وي خواستار لزوم توجه به فرآيند نيازسنجي در انجام پروژه‌هاي تحقيقاتي و پژوهشي استان قم شد و گفت: متأسفانه براي کلان شهر قم که سالانه طبق آمار حدود 14 ميليون زائر را پذيرا مي‌باشد کار فرهنگي برنامه‌ريزي شده‌اي صورت نگرفته است و دليل آن هم اين است که متاسفانه در اين خصوص نياز سنجي چنداني در زمينه هاي پژوهشي صورت نگرفته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار