آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۴۵۴۷
بازی‌های آسیایی داخل سالن ۲۰۱۷ - عشق آباد

ناظم الشریعه: اردن تلاش کرد تا کمتر گل بخورد

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران می‌گوید، با وجود اینکه بین ایران و اردن اختلاف وجود داشت، اما این بازی برایشان مانند دیدار تدارکاتی نبود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمد ناظم الشریعه پس از پیروزی تیم فوتسال ایران برابر اردن در بازی های داخل سالن آسیا بیان کرد: این دیدار برای ما مثل بازی تدارکاتی نبود اما باید واقعیت را قبول کنیم که اختلاف بین ایران و اردن وجود داشت. اردن تلاش کرد در این بازی بجنگد تا کمتر گل بخورد از این رو حاشیه امنیت بیشتری ایجاد کرد.

او ادامه داد: ما در نیمه اول شرایط خوبی داشتیم و در نیمه دوم هم سعی کردیم به بازیکنان جوان میدان دهیم تا در مراحل بعد مشکلی پیش نیاید.

ناظم الشریعه با اشاره به توقع قهرمانی که از ایران وجود دارد، تاکید کرد: یکی از ایرادات شاید همین باشد. اما باید به این توجه شود که ما جوانگرایی هم کرده ایم چراکه از الان به فکر المپیک 2020 هستیم.

در این بازی ها هم تیمهای صاحب سبک با تمام قوا آمده اند. مسلما کار سخت است اما غیر از قهرمانی توقع دیگری از ایران وجود دارد و ما هم تلاشمان را می کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار