زهرا صدراعظم نوری، فعال اصلاحطلب و رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر پنجم تهران به فرایند قانونی دریافت بن توسط اعضای شورای شهر برای کمک به هیئتهای مذهبی اشاره کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا صدراعظم نوری، فعال اصلاحطلب و رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر پنجم تهران به تازگی در مصاحبهای با خبرگزاری ایلنا، ضمن ارائه توضیحاتی درباره رسوایی خرید یک میلیارد تومانی خودرو و تبلت برای اعضای شورای شهر؛ به فرایند قانونی دریافت بن توسط اعضای شورای شهر برای کمک به هیئتهای مذهبی اشاره کرده و گفته است:
«برای آنکه بنها را بین هیاتهای و تشکیلات مذهبی توزیع کنیم هیچ معیار و شاخصی نداریم و اساساً توزیع بر مبنای معیار عدالت نخواهد بود. در حقیقت هرکس که نزدیکتر باشد و بیشتر بتواند ارتباط برقرار کند، میتواند برخوردار باشد. اما از آنجایی که ما نماینده همه مردم هستیم باید به همه با یک دید نگاه کنیم و من این بنها را قبول نکردم.»
این عضو اصلاحطلب شورای شهر همچنین تصریح میکند:
«با وجود احترامی که برای همه تشکلها و هیاتهای مذهبی قائل هستم، با این رویه اساساً مخالف بوده و اعتقاد دارم مردم تهران وقتی منابع درآمدی شهرداری را از طریق پرداخت عوارض تامین میکنند، مایل نیستند این عوارض به این نحو هزینه شود. وقتی مردم پولی برای عوارض میدهند نباید صرف خرج خرید برنج و روغن برای هیئتهای مذهبی شود.»
خبرگزاری ایلنا، این مصاحبه را با تیتر «مالیات مردم نباید خرج خرید برنج و روغن برای هیئتهای مذهبی شود» منتشر کرده است! علت معارضه عمومی در جریان سیاسی خاص با مقولاتی مثل عزاداری برای سیدالشهدا (ع) و دفاع مقدس در ظاهر امر مشخص نیست...
از طرفی ادبیات بکار رفته در کلام خانم نوری، بصورت عرفی هم به هیچ وجه مؤدبانه و زیبنده نیست چه رسد برای کنایه به عزاداران سیدالشهدا (ع) و ایام عزای محرم!
به سخن دیگر اینکه هیئات مذهبی آنطور که این خانم اصلاحطلب تصور میکند، لنگ «برنج و روغن»! نیستند و بر این مدار هم اداره نمیشوند و این در واقع نگاه کوچک و دنیای شکمباره برخی سیاسیون است که هیئتهای عزاداری را مساوی با برنج و روغن میداند و میبیند و یا مثلا نشریه وابسته به آنها در مطلبی مینویسد: «غذای نذری شکلبندی جدید محرم است و نسلهای جدید به هوای غذای نذری است که تجمعات محرم را شکل میدهند!»
و تربیت شدگان همین مکتب نامؤدب به ساحت سیدالشهدا (ع) هستند که میگویند: «ما شاد نیستیم، چون فقط امام حسین (ع) را محور قرار دادهایم.»
مردم و افکار عمومی همچنین به خوبی به یاد دارند که نسبت دهندگان برنج و روغن به عزاداران أباعبدا... و کنایهزنندگان به این ساحت و بارگاه چگونه در سالهای قبل مدعی شدند «عاشورا یک حرکت خشونت آفرین بوده است» و «به نظر میرسد عملکرد ائمه هدی (س) پس از عاشورا عقلانیتر شده است!»