آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۶۱۶۸

قوچان‌نژاد: سیاست ترامپ باعث شده نتوانم خانواده‌ام را ببینم

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: سیاست دونالد ترامپ باعث شده نتوانم خانواده‌ام را در آمریکا ببینم و این برای من دیوانه کننده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،مهاجم ایرانی تیم فوتبال هیرنوین از سیاست‌های رئیس جمهور آمریکا انتقاد کرد.

رضا قوچان‌نژاد در صحبت‌هایش با یک سایت هلندی در خصوص بحث صدور ویزای آمریکا و همچنین سیاست‌های دونالد ترامپ صحبت کرده است.

قوچان‌نژاد که خانواده‌اش در آمریکا هستند در این خصوص گفت: همسرم گذرنامه آمریکایی دارد و خود من هم گذرنامه هلندی دارم، اما گذرنامه ایرانی هم داریم. به همین دلیل نمی‌توانیم به آمریکا سفر کنیم و این دیوانه کننده است که به دلیل این قوانین نمی‌توانم خانواده‌ام را ببینم.

وی ادامه داد: یک سال پیش به سفارتخانه‌ای مراجعه کردم تا برای سفر به آمریکا ویزا بگیرم. فکر می‌کردم در مدت دو هفته پاسخی دریافت کنم، اما یک سال گذشت و پاسخی نگرفتم. بعد از آن با یک روزنامه هلندی مصاحبه و از این سیاست‌ها شکایت کردم . گفتم که سیاست دونالد ترامپ باعث شده نتوانم خانواده‌ام را در آمریکا ببینم و این برای من دیوانه کننده است. جالب است سه روز بعد از این مصاحبه، ویزای من صادر شد و حالا می‌توانم به آنجا بروم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار