کد خبر:۶۳۶۶۲۵

حادثه آتش‌سوزی انبار چوب در قم با ۹ مصدوم تمام شد

معاون اورژانس قم از مصدومیت ۹ نفر در حادثه آتش‌سوزی انبار چوب در میدان سعیدی خبر داد و گفت: ۶ نفر از این مصدومان آتش‌نشان و سه نفر دیگر از شهروندان بودند که توسط نیروهای اورژانس در محل درمان شدند.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی فراهانی از مصدومیت 9 نفر در حادثه آتش‌سوزی انبار چوب در میدان سعیدی خبر داد و اظهار داشت: 6 نفر از این مصدومان آتش‌نشان و سه نفر دیگر از شهروندان بودند که توسط نیروهای اورژانس در محل درمان شدند.

معاون اورژانس قم ادامه داد: پس از اعلام عملیات 6 دستگاه آمبولانس با تجهیزات و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

این حادثه که ساعت امشب در انبار چوب در میدان سعیدی رخ داد در مدت 2 ساعت با تلاش نیروهای آتش‌نشانی و امدادی کنترل شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار