کد خبر:۶۳۶۹۶۷
هفته هفتم بوندس لیگا؛
بایرن مونیخ برد را با تساوی مقابل هرتابرلین عوض کرد
تیم فوتبال بایرن مونیخ در نخستین بازی بعد از اخراج آنچلوتی مقابل هرتابرلین متوقف شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این دو تیم روز یکشنبه در ادامه هفته هفتم رقابتهای بوندس لیگا به
میزبانی هرتابرلین برابر هم ایستادند که در پایان به تساوی ۲ بر ۲ دست
یافتند.
بایرن مونیخ که نخستین بازی بعد از اخراج آنچلوتی را برگزار می کرد با دو گل متس هوملز (۱۰) رابرت لواندوفسکی (۴۹) از میزبان خود پیش افتاد اما هرتابرلین در ادامه دو بار توسط آندره دودا (۵۱) و سالومون کالو (۵۷) به گل رسید تا کار به تساوی کشیده شود.
فرانک ریبری بازیکن با سابقه فرانسوی تیم بایرن مونیخ در این بازی مصدوم شد. ضمن اینکه داور یک بار برای هرتابرلین پنالتی اعلام کرد اما بعد از بررسی تصاویر ویدیویی تصمیم خود را پس گرفت.
تیم بایرن مونیخ با این تساوی ۱۴ امتیازی شد و بخاطر تفاضل گل بهتر نسبت به هوفن هایم در رده دوم قرار گرفت. دورتموند با ۱۹ امتیاز صدرنشین است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.