آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۳۹۸

در پی اتهام فساد، رییس کمیته المپیک برزیل استعفا داد

کارلوس نوزمان از ریاست کمیته المپیک برزیل و کمیته برگزاری ریو ۲۰۱۶ استعفا داد.
به نقل از سایت Inside the games، کارلوس نوزمان، رییس کمیته المپیک برزیل بعد از اتهامات اخیر در رابطه با فساد و فساد در فروش بلیت‌های المپیک ۲۰۱۶ از ریاست این کمیته کناره‌گیری کرد. او دلیل این مساله را تمرکز بر دفاع از خود اعلام کرد.

نوزمان معتهد شد که از آبروی خود و بی‌گناهی خود دفاع کند. این عضو افتخاری IOC اخیرا از سوی IOC نیز محروم شده است.

چندی از دیگر مسئولان برزیلی نیز در رابطه با این مساله دستگیر شده‌اند.

نوزمان درباره اتفاقات اخیر گفت‌: من از آبروی خودم دفاع می‌کنم و ثابت می‌کنم که بی‌گناه هستم. من قبل از دادرسی این کار را انجام می‌دهم. من به تمام مردان و زنانی که در ورزش فعالیت دارند نشان می‌دهم که بی‌گناه بوده‌ام. رفتن من از کمیته المپیک برزیل تا زمانی ادامه خواهد داشت که نشان دهم در حق من بی‌عدالتی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار