کد خبر:۶۳۸۵۲۰
مقدماتی جام جهانی روسیه - گروه F؛

انگلیس در زمین لیتوانی پیروز شد/ توقف اسکاتلند برابر اسلوونی

تیم ملی فوتبال انگلیس در آخرین بازی خود در رقابتهای انتخابی جام جهانی برابر لیتوانی به پیروزی دست یافت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابتهای انتخابی جام جهانی در گروه F با برگزاری دیدار تیم های لیتوانی و انگلیس ادامه پیدا کرد که در پایان سه شیرها برتری یک بر صفر را رقم زدند.

هری کین در دقیقه ۲۶ از روی نقطه پنالتی برای انگلیس گلزنی کرد.

تیم ملی انگلیس با این پیروزی ۲۶ امتیازی شد. این تیم از قبل سهمیه جام جهانی را کسب کرده بود.

اسکاتلند که تا پیش از این هفته در رده دوم قرار داشت و امیدوار بود سهمیه حضور در پلی آف را کسب کند در زمین اسلوونی ۲ بر ۲ متوقف شد.

لیگ گریفیث در دقیقه ۳۲ تیم اسکاتلند را پیش انداخت اما رومان بزاک در دقایق ۵۲ و ۷۲ دو گل به ثمر رساند تا ورق به سمت میزبان باز گردد. با این حال تیم اسکاتلند در دقیقه ۸۸ توسط رابرت اسنودگراس از شکست گریخت.

اسکاتلند با این تساوی ۱۸ امتیازی شد اما جایگاه دوم را از دست داد و به اسلواکی فرصت طلب سپرد.

اسلواکی در زمین خود مقابل مالت ۳ بر صفر برنده شد و جای اسکاتلند را در رده دوم گرفت. اسلواکی با این برد ۱۸ امتیازی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار