آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۶۵۱
قرارداد من شخصی است

شفر: تیمی را گرفتم که رده اول جدول نیست/ می‌خواهیم استقلال را به جایگاه اصلی برگردانیم

وینفرد شفر در مراسم معرفی اسپانسر جدید باشگاه استقلال گفت: وظیفه من رفع مشکلات تیم است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،شفر در نشست خبری حامی مالی جدید آبی‌پوشان افزود: وقتی چنین حامی مالی بزرگی انتخاب می شود، وظیفه من است در مراسم شرکت کنم. همه ما می دانیم که انسان ها به 3 لیتر آب نیاز دارند. من خودم این موضوع را امتحان کردم و می دانم این موضوع نیاز بدن است. خیلی مهم است که ما از آب استفاده کنیم زیرا برای سلامت بدن مهم است. آرزوی می کنم که این محصول به بازار آلمان نیز راه پیدا کند.

 
او در ادامه درباره قراردادش با استقلال اظهار داشت: قرارداد من شخصی است و هر چیزی رئیس باشگاه می گوید، درست است. من تیمی را گرفتم که رده اول جدول نیست و یک سری مشکلات دارد. من وظیفه دارم مشکلات تیم را برطرف کنم. برای این موضوع به کار سخت نیاز داریم و برای همین برنامه ما بلند مدت است. برنامه بلند مدت یعنی از پایه ها شروع کردن و بازیکنان جوان را به تیم اضافه کنیم. ما می خواهیم به تیم آرامش بدهیم و از نظر تاکتیکی و بدنی روی بازیکنان کار کنیم. همه باید روی روحیه تیمی کار کنیم. همکاری تیمی از مدیرعامل تا بقیه اعضا آغاز می شود. وقتی هدف مشترک باشد، آدم موفق می شود. می خواهیم باشگاه را به جایگاه اصلی برگردانیم و همه باید همکاری کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار