اصلاح ساعات كاري مفيد در راستاي شعار همت مضاعف و كار مضاعف است
کد خبر:۶۳۹۱۱
نايب رئيس اول كميسيون بهداشت مجلس در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

اصلاح ساعات كاري مفيد در راستاي شعار همت مضاعف و كار مضاعف است

نايب رئيس اول كميسيون بهداشت مجلس گفت: با توجه به شعار همت مضاعف و كار مضاعف بايد تلاش کنيم تا ساعات كاري مفيد را بر حضور فيزيكي مقدم دانسته و اصلاح كنيم.

دكتر شهرياري در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: تلاش هاي بسياري طي سي سال گذشته در كشور انجام شده است ولي به نظر مي رسد همچنان تا اهداف ما فاصله زيادي وجود دارد.

وي بيان داشت: در كشور ما امكانات و ظرفيت هاي بسيار بالايي بخصوص در زمينه نيروي انساني جوان و تحصيل كرده وجود دارد.

نايب رئيس كميسيون آموزش مجلس اظهار داشت: با همه امكاناتي كه در كشور داريم و نيروي انساني كه در دانشگاه ها مشغول تحصيل بوده و يا فارغ التحصيل شده اند هنوز نتوانسته ايم مشكل اشتغال و كيفيت برخي از كالاهاي توليد داخل را به جايي برسانيم كه قابل رقابت با كالاهاي خارجي باشند.

شهرياري ادامه داد: به دليل وجود اين مشكلات مقام معظم رهبري ضمن اعلام سال گذشته به نام اصلاح الگوي مصرف امسال را همت مضاعف و كار مضاعف  ناميدند تا بتوانيم با تلاش بسيار مشكلات باقي مانده را برطرف کنيم.

وي افزود: براي رسيدن به اهداف چشم انداز 20 ساله و كسب رتبه اول منطقه بايد تلاش خود را مضاعف كرده و ساعات كاري اصلاح کنيم.

نايب رئيس كميسيون آموزش مجلس گفت: در مواردي مشاهده مي شود كه حضور فيزيكي بر ساعات كاري مقدم شمرده مي شود كه بايد با توجه به شعار همت مضاعف و كار مضاعف اين مشكل را برطرف کنيم.

شهرياري خاطر نشان كرد: بايد ساعات كار مفيد را افزايش دهيم و با تلاش بسيار و توجه به اهداف تعيين شده مسير را با سرعت بيشتر طي کنيم.

وي يادآور شد: ساعات مفيد كاري در برخي از ادارات يك تا دو ساعت است كه با اصلاح اين موضوع مي توانيم در راستاي شعار تعيين شده امسال حركت كنيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار