کسب درآمد از راه توهين به اسلام در غرب
کد خبر:۶۳۹۱۲

کسب درآمد از راه توهين به اسلام در غرب

بعضي ها در غرب با اهانت به مقدسات اسلامي قصد دارند مسلمانان را زير فشار رواني قرار بدهند تا آنان را از شادابي باز دارند تا شايد از اين طريق ضربه مهلک به ستون اسلام و امت مسلمانان ساکن در غرب که روز به روز در حال افزايش است، بزنند.

به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، بررسي‌هاي انجام شده نشان مي‌دهد بسياري از لابي‌هاي صهيونيستي و برخي گروه‌هاي مسيحي ضداسلامي مبالغ بسيار هنگفتي خرج مي‌کنند و در اختيار افراد و چهره‌هاي مختلف سياسي، فرهنگي، هنري و غيره قرار مي‌دهند تا به هر نحو ممکن و در هر مناسبتي دين مبين اسلام را زير سؤال ببرند يا مورد اهانت قرار بدهند.

بدين ترتيب به نظر مي‌رسد يکي از آسان ترين راه هاي کسب درآمد در کشورهاي غربي، اهانت به مقدسات اسلامي است، از همين رو ملاحظه مي‌شود بسياري از شبکه‌هاي ماهواره‌اي ساعات معيني يا ديگر رسانه‌هاي ارتباط جمعي همچون مجلات، مطبوعات و غيره صفحات مخصوصي را در اختيار افراد و چهره هاي مختلف قرار مي‌دهند تا در اين فضا به توهين دين مبين اسلام بپردازند و در مقابل چنين کاري، اين شبکه‌هاي ماهواره‌اي و رسانه‌هاي ارتباط جمعي از لابي‌هاي صهيونيستي و گروه‌هاي مسيحي افراطي مبالغ هنگفت و قابل توجهي دريافت مي‌کنند.

مؤسسات اسلامي فعال در کشورهاي غربي به ويژه ايالات متحده آمريکا معتقدند علت چنين اقدام ضداسلامي، گسترش روز افزون دين مبين اسلام در آن نقطه از کره زمين است به گونه‌اي که لابي‌هاي صهيونيستي و مسيحيان افراطي افزايش تعداد مسلمانان را خطر بزرگي براي خود مي‌دانند از همين رو حاضرند ميليون‌ها و يا حتي ميلياردها دلار هزينه کنند تا مقدسات اسلامي را مورد اهانت قرار دهند.

در همين راستا «توفيق حامد» از فعالان مسلمان در آمريکا در اين باره مي‌گويد: مخالفان اسلام با چنين کاري قصد دارند مسلمانان را درگير مسائل حاشيه‌اي کنند تا از پيشرفت روز افزون باز بمانند، آنان با اهانت به مقدسات اسلامي قصد دارند مسلمانان را سر خورده کنند و زير فشار رواني قرار بدهند تا آنان را از شادابي و نشاط باز دارند تا شايد از اين طريق ضربه مهلک به ستون اسلام و امت مسلمانان ساکن در غرب که روز به روز در حال افزايش است، بزنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار