آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۶۸۶

کی‌روش: احتمالاً کمپ تیم ملی در جام جهانی ۲۰۱۸ در «کالوگا» خواهد بود

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان از احتمال استقرار تیم ملی در شهر کارلوگا در جریان برگزاری رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۸ گفت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کارلوس کی‌روش که برای بررسی کمپ‌های موجود در کشور روسیه به منظور استقرار تیم ملی فوتبال ایران در جریان رقابت‌های جام جهانی 2018 در این کشور به سر می‌برد، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «مچ تی‌وی» روسیه گفت: من در مسکو مانده‌ام تا زمین‌ها و هتل‌های روسیه را به مورد بررسی قرار دهم چون ایران قرار است در مرحله پایانی جام جهانی 2018 در روسیه حضور داشته باشد.

وی افزود: احتمال دارد تیم ملی در جریان برگزاری مسابقات جام جهانی در شهر کالوگا اردو بزند، البته باید اطمینان حاصل کنیم که آیا این کمپ آمادگی پذیرش ما را در آن مقطع دارد یا خیر! همچنین خیلی مهم است که به بخش فرهنگی و چیزهای دیگر توجه کنیم.

تیم ملی فوتبال کشورمان اخیراً در دیداری دوستانه در ورشگاه کازان آره‌نا با نتیجه یک بر یک روسیه را متوقف کرد.

شهر کالوگا در 150 کیلومتری جنوب غربی مسکو واقع شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار