بررسي صلح عادلانه از ديدگاه اديان در هند
به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، اين همايش در روزهاي يکشنبه و دوشنبه 22 و 23 فروردين و با حضور انديشمندان و فرهيختگان برجسته ايراني و بيش از 25 نفر از اساتيد و انديشمندان آسيايي فعال در زمينه صلح از کشورهاي ژاپن، فيليپين، سريلانکا، مالزي، اندونزي، تايلند، هند، سنگاپور و ... در مرکز همايش هاي بين المللي دهلي نو برگزار مي شود.
بررسي مؤلفههاي صلح عادلانه از ديدگاه اديان، نقش مشترکات فرهنگي و تمدني در تحقق صلح عادلانه، همگراييهاي جهاني و تکاپوي صلح عادلانه، استعمار پسانوي تهديد صلح عادلانه، مباني سياسي صلح عادلانه در انديشه اسلامي، نقد نظام حاکم بر صلح در جهان معاصر و نقش سازمانهاي مردمنهاد و نخبگان در تحکيم صلح عادلانه از محورهاي مهم اين همايش به شمار ميرود.
همچنين تلاش در جهت شناخت آرا و انديشههاي اديان، فرهنگها و تمدنها، تبيين مفهومي و مباني صلح عادلانه از نگاه اديان الهي، طرح گفتمان صلح عادلانه در سطح سازمانهاي بينالمللي از ديگر محورهاي برگزاري اين همايش است.
لازم به ذکر است، اولين برگزاري نشست صلح عادلانه، گفتمان مشترک جهاني سال گذشته به همت مجمع جهاني صلح اسلامي در کشور اتريش برگزار شد./انتهاي پيام/