صیادمنش: خوب بودم، اما هرگز قانع نمی‌شوم/ یک تیم به معنای واقعی هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۱۴۵۱

صیادمنش: خوب بودم، اما هرگز قانع نمی‌شوم/ یک تیم به معنای واقعی هستیم

بازیکن تیم فوتبال نوجوانان ایران گفت: به اسپانیا احترام می‌گذاریم، اما ما اینجا هستیم که همه حریفان را شکست بدهیم.
صیادمنش: خوب بودم، اما هرگز قانع نمی‌شوم/ یک تیم به معنای واقعی هستیم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، الهیار صیادمنش در نشست خبری پیش از بازی مقابل اسپانیا اظهار داشت: خوشحالم در این مسابقات توانستم بازی‌های خوبی را از خود نشان بدهم، اما هرگز قانع نمی‌شوم. اگر توانستم خوب کار کنم به خاطر همکاری و کمک هم تیمی‌هایم بوده است. از سال گذشته برنامه ما برای جام جهانی آغاز شد.

وی درباره غیبت یونس دلفی در بازی اسپانیا و تاثیر آن در این مسابفه گفت: یونس بازیکن باکیفیت و خوبی است اما همانطور که گفتم ما یک تیم به معنای واقعی هستیم و همه نفرات با همه وجود برای موفقیت تیم تلاش می‌کنیم. به اسپانیا احترام می‌گذاریم، اما ما اینجا هستیم که همه حریفان را شکست بدهیم.

صیادمنش درباره اینکه آیا پس از حضور در جام جهانی و موفقیت در این مسابقات به بازی در باشگاه‌های بزرگ اروپایی می‌اندیشد یا نه تصریح کرد: برای هر کسی حضور در جام جهانی یک آرزو است. اینجا همه تلاش می‌کنند که بتوانند شایستگی‌هایشان را نشان بدهند. با این وجود به تنها چیزی که اینجا فکر می‌کنیم جام جهانی و بازی اسپانیا است.
پربازدیدترین آخرین اخبار