کد خبر:۶۴۱۵۱۴
هفته نهم لالیگا؛
بارسلونا به راحتی مالاگا را شکست داد/ لالیگا تحت کنترل آبی اناریها
تیم فوتبال بارسلونا با پیروزی آسان مقابل مالاگا در هفته نهم رقابتهای لالیگا جایگاه خود را در صدر جدول مستحکم تر از قبل کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال بارسلونا شنبه شب در ادامه هفته نهم رقابتهای لالیگا در
ورزشگاه نوکمپ میزبان مالاگا بود و این تیم را با حساب ۲ بر صفر شکست داد.
جرارد دلوفئو در دقیقه ۲ بازی روی اشتباه کمک داور دروازه مالاگا را باز کرد. قبل از این که پاس گل برای این بازیکن فرستاده شود توپ کاملا از خط عرضی عبور کرده بود ولی کمک داور این صحنه را با اشتباهی فاحش ندید تا زمینه گل زودهنگام میزبان فراهم شود.
در دقیقه ۵۶ نیز اینیستا روی پاس مسی و ضربه دقیقه خود دروازه حریف را گشود. نکته جالب اینکه لوئیس سوارز در این بازی هم موقعیت های زیادی را هدر داد و سرانجام تعویض شد.
شاگردان والورده با این پیروزی جمع امتیازات خود را به عدد ۲۵ رساندند و با یک بازی بیشتر فاصله خود را با رئال مادرید به عدد ۸ رساندند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.