آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۲۶۱
هفته یازدهم لالیگا؛

پیروزی دشوار بارسلونا مقابل سویا/ لالیگا تحت سلطه شاگردان والورده

تیم فوتبال بارسلونا با پیروزی برابر سویا به اقتدار خود در این فصل از رقابتهای لالیگا ادامه داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم های فوتبال بارسلونا و سویا شنبه شب در چارچوب هفته یازدهم رقابتهای لالیگا در ورزشگاه نیوکمپ به مصاف هم رفتند که در پایان آبی اناری ها برابر مهمان خود به پیروزی ۲ بر یک دست یافتند.

پاکو آلکاسر که از ابتدا در ترکیب تیم بارسلونا قرار داشت مرد اول آبی اناری ها بود و هر دو گل این تیم را در دقایق ۲۳ و ۶۵ به ثمر رساند. زننده تنها گل تیم سویا نیز پیزارو (۵۹) بود.

لیونل مسی در این دیدار به رکورد ۶۰۰ بازی برای بارسلونا رسید. ستاره آرژانتینی هر چه تلاش کرد در شب بارانی نیوکمپ نتوانست دروازه حریف را باز کند.

بارسلونا با کسب دهمین برد خود در هفته یازدهم ۳۱ امتیازی شد و به حاکمیت خود در این فصل از لالیگا ادامه داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار