کد خبر:۶۴۴۸۰۷

گفت و شنود؛ مجلس عزا!

یک مرکز تحقیقاتی در آمریکا اعلام کرد که فقط در سال ۲۰۱۶ تعداد ۳۸ هزار نفر در آمریکا با سلاح گرم کشته شده‌اند.
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: دیروز یک کهنه‌سرباز آمریکایی در تگزاس وارد کلیسا شد و با رگبار مسلسل ۲۷ نفر را کشت و ۲۷ نفر دیگر را هم مجروح کرد.


گفتم: چند روز قبل هم در لاس‌وگاس، یک شهروند آمریکایی ۶۰ نفر را کشته و تعداد زیادی را هم مجروح کرده بود.


گفت: یک مرکز تحقیقاتی در آمریکا اعلام کرد که فقط در سال ۲۰۱۶ تعداد ۳۸ هزار نفر در آمریکا با سلاح گرم کشته شده‌اند.


گفتم: ترامپ ابله که آن‌همه درباره امنیت آمریکا داد سخن می‌داد چه می‌کند؟!


گفت: در سفر ژاپن است و گفته است؛ من از ژاپن اوضاع را تحت کنترل دارم!


گفتم: گدایی به خانه‌ای مراجعه کرد و مقداری پول خواست، فرزند صاحبخانه گفت؛ پولی در بساط نداریم، گدا گفت لباس‌کهنه بدهید، گفت؛ نداریم، گفت پس یک مقدار غذا بدهید، گفت؛ غذا هم نداریم.

گدا گفت به پدرت بگو بیاید شاید او چیزی بدهد، فرزند گفت پدرم به مجلس عزا رفته است. گدا گفت به او پیغام بده و بگو؛ مردک! به خانه برگرد که عزای واقعی در خانه خودت است!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار