کد خبر:۶۴۵۲۰۸

خاطره بعیدی‌نژاد از کمک ایران به عربستان

سفیر ایران طی یادداشتی به بحرانی که هواپیماربایی برای عربستان به وجود آورده بود و نقش ایران در پایان آن پرداخت.
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، حمید بعیدی نژاد طی مطلبی در صفحه مجازی خود به ربوده شدن هواپیمای عربستان سعودی و نقش ایران در پایان این بحران اشاره کرده و عنوان کرد: همین روز‌ها در ۳۳ سال پیش دقیقاً در ۶ نوامبر ۱۹۸۴ خبرگزاری آسوشیتدپرس از یک حادثه هواپیماربایی هواپیمای متعلق به خطوط هوایی سعودی از سوی دو شخص یمنی و فرود هواپیما در تهران خبر داد. بعد از فرود هواپیما در فرودگاه تهران، با شجاعت و اقدام بموقع نیروهای امنیتی ایران، هواپیماربایان دستگیر و تمامی ۱۳۱ مسافر و خدمه هواپیما بدون هیچ آسیبی نجات یافتند.

مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز در خاطرات روزانه خود در ذیل اخبار سال ۱۳۶۳ به این حادثه اینگونه اشاره کرده‌اند:

"بعد از نماز صبح، به مجلس رفتم. گزارش‌ها حاکی از این بود که دیشب دو نفر یمنی یک هواپیمای عربستان سعودی را آورده‌اند، در فرودگاه مهرآباد نشانده‌اند. با [آقای ولایتی]وزیرخارجه در این باره صحبت کردم. قرار شد که هواپیما را سعی کنیم صحیح و سالم بگیریم و [به عربستان سعودی]پس بدهیم. ظهر گفتند که خود مسافران، هواپیماربا‌ها را دستگیر کرده‌اند و سپس نیروهای انتظامی وارد عمل شده و آن‌ها را تحویل گرفته‌اند. بعداً معلوم شد که خبر‌ها را اشتباهاً گفته‌اند، نیروهای ما، آن‌ها را وادار به تسلیم کرده‌اند. "

امید است سیاستمداران جوان سعودی با یادآوری این تحولات گذشته، درس بیاموزند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار