کد خبر:۶۴۶۵۴۳

اعلام آرای انضباطی لیگ دسته اول فوتبال/ فکری نقره داغ شد

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدید خود را دربار مسابقات لیگ دسته اول اعلام کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار تیم‌های فوتبال شهرداری ماهشهر و نفت مسجد سلیمان برگزار و از سوی محمود فکری، سرمربی تیم نفت مسجد سلیمان تخلفاتی مبنی بر اعتراض به داوری، ایجاد اخلال در روند مسابقه، اهانت به مقامات رسمی که منجر به اخراجش شد و پس از اتمام مسابقه، اقدام به تکرار تخلفات خود کرد. وی به سه جلسه از همراهی تیم خود و پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

*در دیدار تیم‌های راه آهن تهران و ایرانجوان بوشهر از سوی شهرام شهروز، مربی تیم راه آهن و مهدی دهقان، مربی تیم ایرانجوان بوشهر اعتراض به داور و رفتار غیر مسئولانه صورت گرفت. هر کدام از نفرات فوق منفردا با توبیخ کمیته انضباطی مواجه شدند.

*مسابقه تیم‌های نساجی قائمشهر و برق نوین شیراز برگزار شد و تیم نساجی قائمشهر به خاطر داشتن 5 بازیکن اخطاری باید 30 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. همچنین این تیم به خاطر فحاشی تماشاگرانش به داوری و پرتاب سنگ و بطری به سوی کمک داوران و بازیکنان تیم مقابل باید 80 میلیون ریال جریمه نقدی بپردازد.

*تیم آلومینیوم اراک به خاطر فحاشی تماشاگرانش به داوران و پرتاب بطری در دیدار برابر خونه‌به‌خونه بابل، باید 50 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

*تیم اکسین البرز به دلیل فحاشی و پرتاب اشیا از سوی هوادارانش به تیم داوری در بازی برابر بادران تهران، به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

(آرای فوق قطعی است)

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار