کد خبر:۶۴۷۴۹۹

گفت و شنود؛ خیس!

فرمانده ارتش آل‌سعود اعلام کرده بود که ظرف یک هفته کار انصارالله تمام است و الان دو سال است که نتوانسته‌اند هیچ غلطی بکنند.
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: وزرای خارجه اتحادیه عرب روز یکشنبه به درخواست آل‌سعود در قاهره یک نشست اضطراری برگزار کردند.


گفتم: اضطراری برای چی؟


گفت: برای بررسی چگونگی مقابله با نقش ایران در خاورمیانه و در اعتراض به شلیک موشک‌های انصارالله به ریاض و...


گفتم: عربستان و امارات با میلیاردها دلار اسلحه که از آمریکا و اروپا خریده‌اند و با آن همه «اهن و تولوپ» و قمپزی که در کرده‌اند نتوانسته‌اند حریف مردم مظلوم اما شجاع یمن بشوند، حالا ایران را متهم می‌کنند که شکست خودشان را آبرومندانه جلوه بدهند!


گفت: فرمانده ارتش آل‌سعود اعلام کرده بود که ظرف یک هفته کار  انصارالله تمام است و الان دو سال است که نتوانسته‌اند هیچ غلطی بکنند.


گفتم: به روایت شعر دستکاری شده شاعر؛


آمد از پرده به مجلس، عرقش پاک کنید
تا نگویند حریفان که چرا خیس آمد!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار